Helvetissä lie paikka heille jotka ottavat kaikki 50kg:n kiekot jalkaprässin luota.

Tyttärellä on viukukonsertti kirkossa. Meikä on "ei kuulu joukkoon" siinä mikä ei kuulu joukkoon pelissä.

Ah, now YLE has an article on it in English:
Greenpeace activists hang anti-war banner on power firm Fortum's HQ
yle.fi/news/3-12429689?origin=

Show thread

Ulkonäkö, kehonkuva, kauneusihanne 

Vähän tähän liittyen, tältä mä about näytän.

Show thread

Sinällään tollai kontenttimielessä aika vauhdikas vuosi, kun on jo vaihtunut Spotify -> Tidal ja nyt jos vielä Twitter -> Mastodon niin mitä tässä vielä tapahtuukaan!

Politiikka 

Nykytilaa kun katsoo, (lakot, kyykytyslaki II), niin rahtusen pelottaa minkälainen sellainen toisenlainen hallitus olisi työläisen ja työttömän kannalta. Tän kun pitäs noin periaatteessa olla aika optimi. Tai niin optimi mihin on realistista päästä.

Ulkonäkö, kehonkuva, kauneusihanne 

Twitterissä oli hauska ketju siitä mitä naiset pitävät miehissä viehättävänä.

Jossain määrin olen, epäilemättä kiitos koulukiusattuna olemiselle, potenut huonoa itsetuntoa ulkonäköasioista. Vasta vanhemmiten onnistunut päästämään siitä irti. Eipä sillä, pääasiassa ajattelen edelleen itseäni lähinnä kelpaamisen kautta, mutta onneksi tunnistan tämän vääristymän jotenkin.

Tai siis, maailmahan toimii tällä hetkellä juuri siten että kovaäänisin on oikeassa, silleen karrikoidusti. Mutta ei sen pitäisi, eikä se saa. Siksi kaikki mikä kannustaa rauhallisuuteen, dialogiin ja välittämiseen on äärimmäisen tärkeää. Sen suhteen Mastodonissa on tehty asioita oikein.

Show thread

Maailma ei toimi siten, että annetaan niille isoin painoarvo, ketkä huutaa koviten (tykkään väärinkäyttää kieltä, huomaan). Kontrollin antaminen käyttäjälle itselleen ja yhteisöjen luominen alustan sisälle on miusta se oikeampi tapa.

Show thread

Sosiaalinen media sinällään on varmaan yksi isoimmista syista maailman potentiaaliseen tuhoutumiseen, varsin epäonnistunut kokeilu siis, mutta mitä enemmän Mastodoniin ja sen federoituun systeemiin tutustun niin tuntuu siltä, että tää on oikeampi lähestymistapa.

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.