Pakkaushommia. Kohta Kokkolan junaan ja illalla Lohtajalle. Tiedossa parhaita hetkiä: saunanrakennustalkoot ja tärkeitä lapsuuden ystäviä 🧡

Hetki itselle. Jakso (lupaavaa) Andoria ja sentti Bunnahabhainia.

Zvfföf e

Jampe boosted

Mansikka-vesimeloni-jäätelöpirtelö rommilla. Ei lisättävää.

Mansikka-vesimeloni-jäätelöpirtelö rommilla. Ei lisättävää.

Seuraava lomakirja onkin sitten tuhdimpi paketti: Heikki Kännö

Klassista juhannusta. Vähän voi nauttia mutta ei sitten liikaa Tolstoita 😎

Piiiitkästä aikaa treenikämpällä. Sorvattiin yksi uusi biisi kuosiin.

Ensimmäiset koronan jälkeiset juoksuaskeleet otettu. 10 min jaksoin, vaikka takana on kolmisen kk kävely- ja porrastreenejä.

Hienoa, että pääsee aloittamaan alusta, puhtaalta pöydältä. Voi perkele 😡

Kyllä on häiritsevän häijy ja hyvä kirja Poikani Kevin. Tarkkanäköistä amerikkalaisen yhteiskunnan analyysiä ja mukana kaikki vanhemmuuden (äitiyden) pelot ja uhat. Huh.

Iskin Riesling-potun pakkaseen ja saunan päälle. Aurinko paistaa, Ibrahim Ferrer laulelee ja minä täytän ristikoita terassillamme. Hetken on hyvä.

Ei sillä, etten rakastaisi työtäni, mutta kyllä on niin paljon duunia ollut tänä keväänä, ettei juhannuksena alkava kesäloma ala yhtään liian aikaisin. Taidan lyödä tuohon alkupäähän vielä jonkun pitämättömän vapaapäivän. Se olisi tasan kolme viikkoa, eiköhän sen jaksa.

Rantakadulla katselemassa Helsingin edustan pikku saaria, ja Sirpalesaaressa syömässäkin. Nyt hellii kelit.

Eilen illalla isolla kankaalla The Northman. Eipä ollutkaan eeppinen seikkailu vaan pienempi ja perinteisempi kostoretken kuvaus. Pidin, mutta ei yllä Robert Eggersin edellisen The Lighthouse'n tasolle.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.