Pinned post

Tää on kiinnitetty viesti profiilissani, jossa mainostan youtubekanavaani. Uusi animaattio toivottavasti tulossa pian. Tilaukset, tykkäykset ja muut on toivottuja, koska ne tuntuu hetken aikaa höpöltä päässä
youtube.com/watch?v=biDdJzx2Hw

Dersu Uzala (1975), kaunis leffa niin maisemien, kuvauksen, kuin tarinansakin puolesta. Pitkät, viipyilevät otot paikoin vähän liikaa minulle, vaikka yleensä sellaisista pidän tunnelman luojina.

Jotenkin sitä tyhmästi oletin ton ajan tekijöiden olevan siinä yhtä rajoittuneita kuin kalustonsa, mut onhan ne tosiaan tehny näytelmiä kauan ennen tätä ja kirjoja vielä kauemmin ennen näytelmiä, eli tottakai kerronnasta on jo ollut kokemusta. Olin hölmö ja ennakkoluuloinen.

Show thread

Metropolis (1927). En oo ennen kattonu näin vanhaa elokuvaa, enkä mitään mykkäelokuvaa, niin mua vähän yllätti et kuinka hyvin tää loppupeleissä kuitenkin toimii. Ei tää oo suurta taidetta, eikä tän päivän mittapuilla viihdyttävä popparielokuvakaan, mut kertoo kuitenkin toimivan, helposti seurattavan tarinan tosi tehokkaasti. Vaikka tekniikka on ikääntynyt, niin on narratiivi yhä aivan yhtä moderni kuin se on ollut silloin.

Suunnitelmissa olisi hommata pieni kuvaputkitöllö, jossa sisäänrakennettu vhs-soitin. Tietokonepöydälle kakkosnäytöksi, ja niiden vhs-kasettien katseluun. Tämä lienee tarpeeksi helppoa löytää ja toteuttaa.

Sen lisäksi tahtoosin jostain saada kasan random ihmisten itse televisiosta nauhoittamiaan vhs-kasetteja. Tämä on vähän vaikeampi.

Ed Wood (1994) oli hyvä elokuva kaikin puolin. En muistanutkaan edes, että Johnny Deppiä oli joskus ihan mukava katsoa elokuvassa.

Toinen meidän kissoista on kuusi vuotias. Lähes koko kuuden vuoden ajan hän päivittäin yrittää ainakin kahdesti tulla minun kanssa samalla oven avauksella vessaan. Ja aina minä "lyön" häntä suihkuverhon helmalla, pelotellakseni hänet pois. Ja se toimii, kissa juoksee vauhdilla pois.

Ei mulla ole oikeastaan mitään hassua anekdoottia tähän tai muuta, mä vain aina ihmettelen, että miten kissoilla voi olla noin puinen pää, etteivät vain opi?

Firefoxin pikakomennot eri sivujen hakukoneille tekevät siitä ylivoimaisen selaimen itselleni.

Mulla on ollu järkyttävän hauskaa TF2 classicia pelatessa, vahva suositus. Saataispa kokonainen suomiservu vielä niinkuin vanhoina hyvinä aikoina tf2classic.com/

Elvistä näyttelevä Butler on aivan uskomaton. Tom Hanksin läskipuku, ääni ja aksentti ovat vähän ehkä turhan hassuja, mutta oikea manageri kun minulle ei ole tuttu, niin ehkä hän tekee hänelle oikeutta, en tiedä.

Show thread

Elvis-elokuva oli oikein metka. Pidin siitä kuinka se oli tavallaan melko yliampuva. Selkeästikin hyvin sarjakuvamaisesti pelkistetty kuvaus tapahtumista. Enemmän todelliseen kuvaukseen pyrkivässä elokuvassa ärsyttäisi elokuvan tekijöiden virtaviivaistamiset ja tositapahtumien muuttamiset, mutta kun koko elokuva on luonteeltaan liioitteleva, ne toimivat.

Itsensä kuvaileminen sanalla "sympaattinen" on aika sympaattista

Jos kesähelteet olisi henkilö, tahtosin loukata sen tunteita aivan tarkoituksellisesti sanomalla hänestä jotain todella, todella ikävää, suoraan päin hänen naamaansa.

mustaa huumoria, hukkuminen 

Kirjoittajan ja vitsailijan lisäys:

En oikeasti toivo kuolemia, enkä edes heitä mitään typeriä veikkauksia sen suhteen! Turvallista juhannusta kaikille!

Show thread

mustaa huumoria, hukkuminen 

Niin sehän on kai suosittua "juhannuslottoaminen" nykyään, elikkäs laitetaas oma

Toivon, että 2 hukkuu

Töllöstä tulee tänään samaan aikaan, kello 21:00, Poliisiopisto, Mies ja alaston ase ja Bondi (Casino Royale)

Yritin katsoa Top gunin ensimmäistä kertaa. Lopetin viimein kymmenen minuuttia ennen loppua sen kesken, kun alkoi ilmataistelu vain väsyttämään eikä aidosti kiinnostanut miten kellekään hahmolle käy. Ei mulla ole oikein mitään ylistyssanoja sanottavana ko. elokuvasta, se ei vain maistu eikä tunnu miltään. Uskon suosion perustuvan vain siihen, että ilmataistelut ja hävittäjäkuvaus oli kasarin yleisölle jotain aivan käsittämätöntä.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.