Kävin hakemassa paikallisesta marketista purkin halpissangriaa: tänään se eka katsoja ilmoitti ostavansa kämpän 🥂
Varsinainen munkkki - tai siis tulevana turkulaisena tietysti .

Show thread

En saata uskoa: se eka katsoja ilmoitti tekevänsä tarjouksen parin päivän sisällä. Ja hänelle pitäisi olla selvä mikä on alin hintani niin: joko saa voitontanssia?💃

Show thread

Eka katsoja kävi ja tuli kutina, että tekee jopa tarjouksen. Peukut pystyyn!

Show thread

Ikinä ole kämppäni ole ollut näin puunattu ja tuskin tulee koskaan olemaankaan kunhan täkyyn vaan tarttuu joku niistä sadoista innostuneista ostajista, joita nyt odottelen.

Mainostaisin muuten suunnistuksen jatkokurssia, mutta kun säännöissä muistaakseni oli mainostaminen kielletty niin en sittenkään, vaikka samalla voisi liittyä hyvään ja iloiseen suunnistusseuraan (stadilainen, mutta kaltaiseni etäjäsenyyskin sujuu hyvin)

(ja tägään varmuuden vuoksi @valvoja että voit paheksua) rastihaukat.fi/rastihaukat-jar

Miettinyt onko sittenkin haitallista toimintaa: saadaan ihmiset uskomaan, että heidän roskansa kyllä katoavat vaikka ne nakkaisi maahan.

Kuvassa tuorein parin kilsan matkalta saatu saalis, jonka hämmästyttävin osa oli pitkin pientareita purettu vihreä villalankakerä.

Vähän haikeana katselen entistä kuplaani Neitiä, jonka toistakymmentä vuotta sitten myin kaverille. Hienoa kuitenkin, että on vielä voimissaan ja jaksaa perinteiset vappuajelut siskonsa Pinkin kanssa.
(📷 Tarja KR)

Ei tämä fillarin varastaminen ole yhtään niin helppoa kuin väitetään. Ei edes oman.

Onhan kaikki inet.fi-mailia käyttävät huomanneet että se loppuu?
Ja mitä säpo-palvelua suosittelisitte?
(- kaverin puolesta tietysti kyselen, mutta vähän omastakin gmail-käyttäjänä)

yhteiso.telia.fi/t5/Tietokonee

Piti käydä välillä salilla lämmittelemässä ja kannatti: kotona lämpötila on sillä aikaa jo noussut ihan 17 asteeseen, cowabunga!

Show thread

Ihan samaa mieltä, että huoneistojen sisälämpötilaa voisi monasti laskea, mutta ehkä meidän kaukolämpötyypät ovat nyt innostuneet asiasta hippasen liikaa.

Eikun sittenkin tämä .fi-versio - oikein kyllä ymmärrä tätä eroa 😂

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.