Uppasin taannoisen Hakkeriradiolle tekemäni miksauksen piraattiradio-funkwhaleen: am.pirateradio.social/channels

Mettäretkellä uusien lainakoirien Rallin ja Riimin kanssa. Olivat oikein kilttejä. Lahdesjärvellä kesäinen keli. 1 kukka ja 4 perhosta nähty. Jää on melkein sulanut rannasta.

Tuli vastaan kiinnostava knoppitieto että tässäkin käytetety automattikalibraatiotekniikka on Tampereen Finlaysonilla kehitetty 20 vuotta sitten. Ensimmäinen kotiteatterivahvistin jossa sitä käytettiin oli Parasound AVC-2500u: parasound.com/vintage/avc2500u

Show thread
cos boosted

Yli 500 miljoonan Facebook-käyttäjän henkilötiedot on julkisessa levityksessä netissä. Lähiaikoina tulee todennäköisesti paljon huijauksia, joissa tietoja yritetään käyttää esim. pankkitietojen kalasteluun. Kannattaa miettiä erityisen tarkkaan ennen kuin esimerkiksi klikkaa linkkejä tuntemattomista numeroista.

businessinsider.com/stolen-dat

Mainio video joka vääntää rautalangasta (tai oikeastaan säilykepurkeista ja naruista) mikä Matrixiin idea on ja miksi se on niin kannatettava. youtube.com/watch?v=v5Y8zCwIxj

Tällänen lämpökäppyrä tulee lämpökeräimestä liki pilvettömänä päivänä. Aurinko alkaa paistamaan aamukymmenen maissa ja puut alkaa varjostamaan klo 14 maissa. Kesämmällä toivottavasti alkaa paistamaan aiemmin.

Mobilizonista tullut uusi versio. Näyttää oikein kivalta. Oispa suomalainen palvelin.. joinmobilizon.org/en/news/#21-

Ei oo tapana ostaa markettilaitteita varsinkaan uutena, mutta nyt oli aika päivittää kotiteatterivahvistin. Edellinen oli jo yli ajokortti-iässä ja hurisi. Hain verkkiksestä Denonin vahvarin. Nykyaika on saapunut näihinkin, homma alkoi firmispäivityksellä. Sitten piti koota pahviraketti jalustaksi automaattikalibroinnille. Homma toimi ok, tosin väänsin bassoa vähän isommalle koska sitä pitää olla. Sitten kännykkäappiksen pariin..

Aurinkolämpökeräin ois valmis testiin. Ulostuloon pistin pahvilootan jossa Ruuvitagi mittaamassa lämpöä. Mitä kuumempaa ilmaa tuo puskee ulos, sen parempi. Paitsi katsoimpa juuri sääennustetta ja huomenna pitäisi sataa. Puretaan pois ettei kastu, tiistaina pitäisi olla onneksi testisää.

Notskihommissa taas. Mukana Joska-koira. Jäälle ei taida olla enää menemistä.

Tarjoiluehdotus: Pudota leipä valkoiselle lattialle

Unimaailmasta päivää. Tampereelle oli avattu uskontovarusteita myyvä liike johon jostain syystä menin. Sieltä olisi saanut saatanaa karkottavat kengät ja -kalastustarvikkeita. Kengät oli liian pienet joten en ostanut. Sitten tarjosivat jumalaa houkuttelevaa korttia tietokoneeseen. Se oli liki tyhjä PCI-kortti missä kumma vastuslankahäkkyrä päällä. Kysyin saisko sitä PCIe:nä kun ei ole PCI:tä koneessa niin antoivat ilmaiseksi 200 muovipussia ja uuden paistinpannun että poistun liikkeestä.

Studioon/työhuoneeseen tarvisi parempaa valaistusta ja ostin Biltemasta valkoista ledinauhaa sitä varten. LIDLissä sattui olemaan alennuksessa RGB-nauha joten otin sitäkin. Tässä pari kuvaa vertailun vuoksi. Bilteman valkoinen on selvästi kirkkaampi joten se pääsee kattoon. RGB mennee kellaridiscoon tai muualle, siinä on myös "hienoja" väriefektejä kasa. Molemmissa tuli 12V muuntaja.

cos boosted

Pakollinen sääpäivitys: KEVÄT on tullut tampereelle.

2021: Kasvottomat megakorporaatiot hallitsevat tietoverkkoja, kulkutaudit karsivat ihmiskuntaa ja ilmasto on käytännössä tuhottu. Mutta ei haittaa, ostin LIDListä hienon Blade Runner- sateenvarjon syksyn loputtomia sateita varten.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.