Bluetooth on hieno homma kun se toimii sujuvasti ja luotettavasti. Harmi, että suhteellisesti asia on aika vähän ajasta näin.

Metsäkauris tepasteli kotikadulla ja sitten hieman laiskasti väisti autoa naapurin pihalle josta nappasin kuvan 😁

Ensimmäinen kuvapostaus. Tänään törmäsin pihalla rantakäärmeeseen, hieman säpsähdin, mutta onneksi tuon tunnistaa aika nopeasti. 😁

Art fair, eli fart air.

Tätä se mun laatukontentti nyt sitten on.

Mastodonille on monia appeja. En voi suositella virallisia, sillä ne hieman hämmentävästi jättävät pois keskeisen ominaisuuden: pääsyn paikalliselle aikajanalle. Androidille erinomainen appi on Tusky, iOS:lle on esimerkiksi Mastonaut ja Metatext.

Eräs verkkosivu kysyi minulta vuosi sitten tänään, "Haluatko jatkaa Henrikinä?" Jäin hetkeksi miettimään asiaa, tulin siihen tulokseen että haluan, ihan mukava nimi tälle identiteetille se on. Jatkoon! Ja tässä sitä vieläkin Henrikkinä porskutetaan.

EU citizens, remember that you have the right to be forgotten. If you’re closing your Twitter account, you can write to them and tell them to delete your data and your account permanently and they must comply. You don’t have to leave your data with Musk if you don’t want to.

ec.europa.eu/info/law/law-topi

#twitter #eu #legal #rightToBeForgotten

Hei saako tänne animoidut avatarit? Optioissa oli niiden disablointimahdollisuus ainakin. 😁

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.