Pinned toot

Onko ehdotuksia Suomesta/suomeksi tuuttaaville? Yritän seurata mahdollisimman montaa.

Asioita, jotka on helppo tehdä HBO Nordicin PS-apilla:

- Katsoa uudestaan sama jakso, jonka jo katsoit

Asioita, jotka on vaikea tehdä HBO Nordicin PS-apilla:

- Kaikki muu

Miten ihmeessä tuon kehittäjät katsovat sarjoja?

Yritin raportoida toiselta instanssilta tulevaa spämmiä, mutta raportti ei mennyt läpi, koska kyseinen käyttäjä oli jo poistettu. Moderoinnin tehokkuus hämmästyttää yhä fediversessä, kun on tottunut keskitettyjen palveluiden "ehkä jotain tapahtuu, joskus, jollain aikataululla"-käytäntöihin.

Allekirjoitin tämän eurooppalaisen kansalaisaloitteen lentämistä koskevasta verohelpotuksesta. Lentäminen on yksi tärkeimmistä ilmastokriisin osasyistä, joten meidän ei pitäisi tukea lentoyhtiöitä ilmaston kustannuksella.

endingaviationfueltaxexemption

Miksi mastodontti.fi on suomenkielinen? Järkeily rajoituksen takaa löytyy tästä blogipäivityksestä:

write.as/federaatio/suomalaisu

Onko kahvilasuosituksia Kampin läheltä Helsingistä? Etsin tummaa, eettistä kahvia ja rauhaa.

Onko ehdotuksia Suomesta/suomeksi tuuttaaville? Yritän seurata mahdollisimman montaa.

Jos haluatte löytää suomalaisia/suomenkielisiä/Suomesta tuuttailevia muilta instansseilta, kannattaa vilkaista, ketä seuraan.

Vertailukohtina esim. Wired, Edge, Motherboard jne.

Onko olemassa yhtään suomenkielistä julkaisua, joka keskittyisi teknologian kulttuurisiin ja sosiaalisiin puoliin?

Radiojutun mukaan jokin tuore raportti povasi yhteiskunnallista romahdusta 2050 mennessä ilmastokriisin takia. Kannattaa varmaan varata hyvissä ajoin nahkaa ja niittejä post-apokalyptista asua varten.

Meillä ei ole legoja lojumassa, mutta voin kertoa että ei ole myöskään mahtavaa potkaista varpaitaan luuhun, jonka koira on jättänyt lojumaan.

En suosittele kuudelta heräämistä kenellekään.

Uusista käyttäjistä päättelin, että uusi instanssin-valinta sivu on otettu käyttöön. Jostain mystisestä syystä mastodontti.fi ei näkynyt vanhalla pitkään aikaan.

Google aikoo vastustuksesta huolimatta rampauttaa mainosten blokkausten selaimessaan. Ei ilmeisesti istu heidän bisnesmalliinsa. Maailma tuntuu olevan muutenkin menossa suuntaan, jossa joko katsot mainoksia tai maksat siitä ettei niitä tarvitse nähdä.

news.slashdot.org/story/19/05/

Luotettu Fairphone 2 alkaa näyttää ikäänsä ja pitäisi joko vaihtaa siihen näyttömoduuli ja uudelleenasentaa käyttöjärjestelmä tai vaihtaa uuteen.

Uuden löytäminen on vaikeaa. Haluaisin vain puhelimen, joka ei vakoile minua ja jota ei ole liimattu kokoon orpolasten kyynelillä ja kivihiilellä. Näillä kahdella vaatimuksella vaihtoehtojen lista jää olemattoman lyhyeksi...

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish.