Ohjelmaa huomiseksi: esikoisromaanini Ei kaikki pinnat kireällä sekä Saara Henrikssonin novellikokoelman Avaruusajan unelmia yhteisjulkkarit Tulenkantajien kirjakaupassa Tampereella pe 12.10. klo 18. Tervetuloa!

#Tampere #kirja #kirjat #julkkarit

Kannattaa ehkä miettiä kahdesti ennen, kuin antaa numeronsa Facebookille "turvallisuussyistä":

> Tietoturvan parantaminen ei ole kuitenkaan ollut ainoa syy puhelinnumeroiden keräämiseen. Kuten kaikkea dataa, myös näitä puhelinnumeroita käytetään mainosten kohdentamiseen.

yle.fi/uutiset/3-10428416

Onko ehdotuksia Suomesta/suomeksi tuuttaaville? Yritän seurata mahdollisimman montaa.

Sama.

hs.fi/nyt/fokit/

Mitä luulette, aloittaako Trump ydinsodan vai kuollaanko vaan ilmastonmuutokseen?

Ajattelin vähän katsella taidetta ANTI-festivaalilla, mutta päädyin ensimmäisenä asiana aamulla kierittämään jättimäistä muovijätekuutiota ylös mäkeä. Ehdin jo unohtaa, että taide voi olla niin fyysistä.

“Tässä pelissä ei ole voittajia.“

Koulutusleikkauksia käsittelevä lautapeli.

yle.fi/uutiset/3-10415249

Ylellä on tosi mielenkiintoinen juttu, jossa kolme tutkijaa pohtii ihmisyyden peruskysymyksiä ja sitä, olemmeko parempia vai huonompia ihmisiä kuin ennen.

yle.fi/uutiset/3-10408328

Tänään ANTI-festivaalilla pelaamassa, leikkimässä ja puhumassa peleistä. Tule kuudelta Ravintola Maljaan kuulemaan, miten peleistä puhutaan.

antifestival.com/

> PVL:n mukaan heidän määritelmänsä mukaan kansallissosialismi tarkoittaa luonnon kanssa sopusoinnussa elämistä, eikä se tarkoita "valkoista ylivaltaa".

Jahas. 🤔

yle.fi/uutiset/3-10371273

RT @UniOulu@twitter.com: IRC (Internet Relay Chat) turns thirty! Did you know that #IRC was developed at the Department of Information Processing Science of @UniOulu@twitter.com back in August 1988 by Jarkko Oikarinen. What kind of IRC memories do you have? #unioulu

🐦🔗: twitter.com/UniOulu/status/103

Interesting #event coming up if you are around #Helsinki end of August.

“MyData 2018 - 29–31 Aug - Kulttuuritalo, Helsinki Finland” mydata2018.org/ #privacy #gdpr

If you haven’t yet, check out pixelfed.social. It’s a #federated photo sharing service and much improved alternative to #Instagram. I’ve started to move my insta-postings there if you’re interested pixelfed.social/toni.

Kirjoitin aikanaan ohjeen vahvojen salasanojen käyttöön, koska en löytänyt mistään kelvollista suomenkielistä ohjetta. Se katosi verkosta, kun poistin Tumblr-blogini, mutta julkaisin sen nyt uudestaan:

posts.arjoranta.fi/2018/ohje-v

Yllättäviä juonenkäänteitä elämässä: koiramme oli näyttelyssä Latviassa ja kotimatkalla säikähti tappelevia koiria ja juoksi karkuun. Nyt sitä etsitään latvialaisesta pikkukaupungista.

Aamiainen Italiassa:

+ Vegaanisia croisantteja
- Ei mitään vihreää tarjolla

Sami Pihlström kirjoittaa hyvin nykypäivän pseudotieteen vaaroista. Tieteeseen on helppo nojata, jos vain käyttää sopivaa sanastoa tarpeeksi löyhästi.

etiikka.fi/nykypaivan-pseudoti

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish.