@Stoori Ihan valvomatta se näytti valtavan, ympäristölleen aiheuttamasta vaarasta huolimatta.

Lounaalla vieressä istui aito Setämies. Selitti kaverilleen, miten paljon rahaa tienaa ja valitti, miten EUssa ei saa enää puhua mistään, erityisesti Jumalasta ja luomisesta.

I drank the mead of poetry
Wrote a poem and saw a pretty tree
Wait, this is not good poetry
I think I just rhymed poetry with poetry
I drank the dag wrong bottle see
The mead of crappy poemies
Oh oh oh oh, woe is me me me
#poem

YLE pistää vähän jarruja tekoäly-hypeen:

Yle Uutiset luopuu tekoälystä verkkokeskustelujen moderoijana – "Vain ihmissilmä pystyy hahmottamaan keskustelun sävyjä"

yle.fi/uutiset/3-11158701

@JonossaSeuraava In most places, mobile internet is priced outrageously.

@liw It is literally my favourite piece of software.

lifehack: when you have a good idea, just shout it into any nearby device equipped with a mic and FOIA your wiretap records when you are ready to review your brainstorming

Capitalism is quietly erasing the idea of private property. All products are effectively becoming rentals, and the companies can revoke your right to use them whenever they feel like it. It's becoming increasingly difficult to actually own anything. Media is streamed, and devices are locked from the users.

It's hilarious how all the things people were afraid of happening under communism are actually happening under capitalism.

vice.com/en_us/article/bvgx9w/

@Stoori Saatoin hieman itse harjoittaa ironiaa. Metamodernismin kaltaiset suuntaukset asettuvat tietoisesti ironiaa vastaan. Luulen, että olemme jo saaneet tarpeeksemme ironiasta. Se on liian helppo kääntää aseeksi, 4chanin tapaan.

@Stoori It's 2020 - it's impossible to do anything unironically.

@jabsonik @kirjis @Saamac1 @mqsto Pitää paikkansa. Teoriassa myös suoraviestit voi joku pahantahtoinen toimija poimia ja lukea. Sen takia kaver.it-instanssi käyttää Hometownia, joka on forkki Mastodonista. Sen suurin muutos on mahdollisuus vain paikallisille viesteille.

@kennetmattfolk @jabsonik @kirjis Noin puolet Mastodonin käyttäjistä oli Japanista vuosi sitten. Suurimmat instanssin ovat myös sieltä.

jonne.arjoranta.fi/2018/why-is

@jabsonik @kirjis Voi toki, mutta vaikea arvioda etukäteen, että ei esim. ole suurin osa sieltä tulevasta kamasta sellaista, jota ei halua ottaa vastaan.

@jabsonik @kirjis Ei oikein selviä, mikä on kriteerinä noille listoille päätymisessä. Samalta listalta löytyy ainakin TERFien käyttöön perustettu spinster.xyz.

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.