Show more

Finncon 2019 

Finncon 2019 

ihmisoikeudet, Suomi 

ihmisoikeudet, Suomi 

Kulttuuri on nyt täynnä raakoja kauhukuvia tulevaisuudesta, mutta mitä tapahtuu, kun kyllästymme väkivallalla ja katastrofeilla mässäilyyn?

Tutkijat uskovat, että kyllästymme pian dystopioihin. Niiden suosio pohjautuu esimerkiksi siihen, että monet kokevat elämässään niin suuria suorituspaineita, että on suorastaan ihanaa kuvitella maailmaa, jossa nykyisenlainen arvojärjestelmä on romahtanut.

hs.fi/kulttuuri/art-2000006160

Asioita, jotka on helppo tehdä HBO Nordicin PS-apilla:

- Katsoa uudestaan sama jakso, jonka jo katsoit

Asioita, jotka on vaikea tehdä HBO Nordicin PS-apilla:

- Kaikki muu

Miten ihmeessä tuon kehittäjät katsovat sarjoja?

Yritin raportoida toiselta instanssilta tulevaa spämmiä, mutta raportti ei mennyt läpi, koska kyseinen käyttäjä oli jo poistettu. Moderoinnin tehokkuus hämmästyttää yhä fediversessä, kun on tottunut keskitettyjen palveluiden "ehkä jotain tapahtuu, joskus, jollain aikataululla"-käytäntöihin.

Allekirjoitin tämän eurooppalaisen kansalaisaloitteen lentämistä koskevasta verohelpotuksesta. Lentäminen on yksi tärkeimmistä ilmastokriisin osasyistä, joten meidän ei pitäisi tukea lentoyhtiöitä ilmaston kustannuksella.

endingaviationfueltaxexemption

Miksi mastodontti.fi on suomenkielinen? Järkeily rajoituksen takaa löytyy tästä blogipäivityksestä:

write.as/federaatio/suomalaisu

Onko kahvilasuosituksia Kampin läheltä Helsingistä? Etsin tummaa, eettistä kahvia ja rauhaa.

Jos haluatte löytää suomalaisia/suomenkielisiä/Suomesta tuuttailevia muilta instansseilta, kannattaa vilkaista, ketä seuraan.

Vertailukohtina esim. Wired, Edge, Motherboard jne.

Onko olemassa yhtään suomenkielistä julkaisua, joka keskittyisi teknologian kulttuurisiin ja sosiaalisiin puoliin?

Radiojutun mukaan jokin tuore raportti povasi yhteiskunnallista romahdusta 2050 mennessä ilmastokriisin takia. Kannattaa varmaan varata hyvissä ajoin nahkaa ja niittejä post-apokalyptista asua varten.

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.