Show more

"Siirrymme palveluiden hinnoittelussa näyttämään hinnat ensisijaisesti ilman arvonlisäveroa. Samalla päivitämme tuotteidemme myyntihintoja selkeämmiksi"

No tuota. 🤔

Jos Elisalle luo tilin, se kysyy että haluaako heiltä markkinointiviestejä tiliä luodessa. Vastasin "EI", mutta silti kaikki vaihtoehdot olivat tilissä asetettu vaihtoehtoon "KYLLÄ". Huoh.

Tuo sivusto on GDPR:n kritiikkiä, mutta minun kokemukseni lainsäädännöstä on melkoisen myönteinen. Olen saanut tietojani tuhottua monesta turhasta paikasta ja omien tietojen saaminen/poistaminen erilaisista palveluista on helpottunut merkittävästi, yleensä parilla napin painalluksella.

Show thread

Joku epäilyttävältä vaikuttava suoramarkkinointiyritys lähetti minulle tekstiviestin, joten lähetin heidän rekisterin ylläpitäjälleen tämän:

shipyourenemiesgdpr.com/

Toivottavasti tietojeni keräämiseen menee ainakin pari päivää.

Fediverse Conf - Feneas forum

talk.feneas.org/t/fediverse-co

Would you like to see a #Fediverse #conference happen in #Barcelone in 2020? Come in and throw in some ideas!

Roolipelitiedotus etsii uutta päätoimittajaa. Hyvä tilaisuus tehdä tärkeää työtä Suomen roolipeliskenen hyväksi.

roolipelitiedotus.fi/sivusto/h

Kuulisin mielelläni, mitä Feneaksen aktiivit ajattelevat suunnitelmistani mastodontti.fin ja pixelfed.fin suhteen.

Onko yhdistys hyvä tapa ylläpitää suomenkielistä fediverseä? Voiko sellainen toimia yhteistyössä Feneaksen kanssa? Mitä mieltä @jaywink on?

Tässä laajempi selitys: write.as/federaatio/pitkan-aik

Oli todella vaarallista tajuta, että menee noin kolme minuuttia rekisteröidä uusi domain.

Lueskelin @darius ohjetta pienen verkkoyhteisön ylläpidosta ja pohdiskelin, miten soveltaa sitä Mastodonttiin. Kertokaa, mitä mieltä olette, jos luette sen!

runyourown.social/

En ajatellut hankkia lapsia. Tässä kolumnissa pohdiskellaan ainakin osaa syistä.

Reetta Rädyn kolumni: Onko liioittelua olla haluamatta lapsia ilmastokriisin takia?

yle.fi/uutiset/3-10861592

@Stoori Kokeilin molempia arvostelemianne kirjoitusohjelmia aiemmin ja olitte valitettavan oikeassa: ei niistä oikein ole Scrivenerin korvaajaksi. Vaihdoin työkoneen mäkkiin vain, jotta saan sen käyttöön töissä.

Päivän #finncon -tärpit:

- Kirjoittajien ideapaja klo 11–13, L207, vetäjänä Tyhjän arkin retkikunta. Noin tusina ensimmäistä mahtuu mukaan.

- Uutta Retkikunnan lokikirjaa saatavana tänään hyvinvarustetuilta retkikuntalaisilta, 2,50 €.

Tyhjän arkin retkikunta on vuodesta 2016 Discordissa toiminut kirjoittajayhteisö, johon kuka vain kirjoittamisesta ja kirjoista kiinnostunut voi liittyä mukaan. Tervetuloa!

discord.gg/y8tVkAK

#kirjat #kirjoittaminen #Finncon2019 #zine

Finnconin kirjapöydissä on sekä dystooppista fiktiota että dystooppista non-fiktiota. Teemana useimmissa ilmastonmuutos.

Finncon 2019 

Show thread

Finncon 2019 

ihmisoikeudet, Suomi 

Show thread

ihmisoikeudet, Suomi 

Kulttuuri on nyt täynnä raakoja kauhukuvia tulevaisuudesta, mutta mitä tapahtuu, kun kyllästymme väkivallalla ja katastrofeilla mässäilyyn?

Tutkijat uskovat, että kyllästymme pian dystopioihin. Niiden suosio pohjautuu esimerkiksi siihen, että monet kokevat elämässään niin suuria suorituspaineita, että on suorastaan ihanaa kuvitella maailmaa, jossa nykyisenlainen arvojärjestelmä on romahtanut.

hs.fi/kulttuuri/art-2000006160

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.