Show more

Olen jo vuosia halunnut tatuoinnin, mutta en pysty valitsemaan sellaista. Olen merkityksen tutkija ja jokainen tatuointi avaa symboliikan tulvaportit ja muodostaa merkityksen verkon, jota en pysty hallitsemaan. Ei siis vieläkään tatuointia.

On varmaan huono merkki, että en ehtinyt purkaa matkalaukkua ennen kuin lähdin seuraavan kerran matkalle.

Tiedoksi: Pixelfed.fi tukee nyt mobiilisovelluksia. Testattu Tuskylla.

"Jos ikkunapaikalla istuva matkustaja tahtoo jäädä pois, hän viestittää tämän vierustoverilleen non-verbaalisin keinoin esimerkiksi painamalla näyttävästi stop-nappia, sulkemalla takkinsa tai nousemalla seisomaan."

🇫🇮 = ❤️

aamuset.fi/mielipide/4706279/K

Fellow admins of the Fediverse, you should consider blocking kiwifarms.cc, instance-wide and immediately.
Kiwi Farms is a far right online forum dedicated to harassment, doxxing and gaslighting. They are *very* dangerous. Some of their favorite target have been harassed by them for years and they love to target vulnerable people.
They opened a Pleroma instance some months ago. Suspend them and be careful.

Välillä olen kateellinen koirallemme. Sen elämän kaksi suurta ongelmaa on, että parvekkeelle ei pääse aina kun haluaisi ja kaikki vastaantulevat koirat eivät halua moikata. 🐶

Jahas, hallituksessa ollaan ilmeisesti sitä mieltä, että droonien toimittaminen Turkin autoritaariselle hallinnolle on hyvä idea.

valtioneuvosto.fi/paatokset/pa

Häiritsee säännöllisesti, miten naiivia keskustelu internetin kulttuurista Suomessa on. Kuvat saavat suorastaan maagisia ominaisuuksia vain, koska ne jaetaan verkossa ja trollaus samaistuu sodankäyntiin. Tekee pahaa lukea juttuja, kuten tämä Ylen uutinen.

yle.fi/uutiset/3-10941826

Thanks everyone who attended our (slightly postponed) Summer Annual General Meeting! Good discussion. For notes, logs and audio recording, see our forum: talk.feneas.org/t/invitation-f…

#feneas

Talouspolitiikkaa 

Ennen kuin Sipilän hallitus lisäsi työaikaa, en ajatellut että se on poliittisen neuvottelun alainen asia. Se tuntuu minusta lyhytnäköiseltä: tunnit päivässä eivät lisäänny, vaikka taloudella menisi kuinka huonosti, eikä työaikaa voi lisätä aina, kun taloutta pitää korjata. Mutta tarkoittaako tämä myös sitä, että jokin seuraava hallitus voisi päättää lyhentää työaikaa? Ja siirtyikö työaika poliittisen päätöksenteon piiriin Sipilän hallituksen takia?

Tool, seksuaalinen viittaus 

Tool julkaisi uuden albumin ja olen kuunnellut sen seurauksena myös vanhempia. Muistin samalla uutisjutun jostain suomalaisesta jääkiekkoilijasta, jolla oli makuuhuonen seinällään lyriikoita Toolin biisistä. Hän totesi toimittajalle, että kyseessä on kappale "luottamuksesta". Harvinaisen totta: osa lyriikoista oli toisennettu juttuun ja kyse oli biisistä Stinkfist. Jos tämä ei riitä vihjeeksi, kannattaa lukea sen lyriikat.

Windows-läppärin langaton lakkasi toimimasta. Poistin kaikki langattoman ajurit ja nyt se toimii taas. 🤔

September Annual General Meeting

As per the rules of the Federated Networks Association ry, we invite members to our second Annual General Meeting of 2019. Due to waiting for the Finnish Patent and Registration Office to clear an exemption for our committee role shifts, this meeting is a bit late of schedule. Still, welcome to discuss and have a say on things related to #Feneas. The meeting agenda is underneath.
Note! Anyone is welcome to join the meeting. Only Feneas members however have voting rights for decisions made.
More details: talk.feneas.org/t/invitation-f friendica.feneas.org/display/7

Setämiehet on huolissaan, kun nuoret ja naiset haluavat muuttaa maailmaa. Ilmaston lämpenemiselle pitäisi tehdä jotain, kunhan tekijä ei ole nuori nainen.

etiikka.fi/greta-thunberg-avai

Oikea vastaus: ei mikään niistä.

Kielsin VR:ltä markkinoinnin ja lähetin erikseen viestiä, jossa tiedustelin, miten saan viestien lähettämisen loppumaan. Minulle kerrottiin, että kyseessä on tiedotteita, ei markkinointia, ja että voisin poistaa tilini, jos en halua viestejä.

(Sen sijaan merkkaan viestit automaattisesti spämmiksi.)

Show thread

Mitkä seuraavista VR:n sähköposteista ovat markkinointia?

- Uusi mobiilisovellus saatavilla
- Uudistuksia ravintolavaunuissa ja lisäpalveluissa
- Matkaseteleisi odottaa nyt käyttöä, ole hyvä
- Uusi vaihtoehto mobiilimaksamiseen
- VR laskee lähiliikenteen lippujen hintoja

#Ilmastonmuutos. Ja mistä #YLE huolehtii? Laskettelulomista.

Tämä niin kuvastaa ihmiskunnan prioriteettejä.

Looking for Finnish Fediverse people

Re-posting a message from @jonne Arjoranta :headbanger:in our chatroom. He is looking for #Finnishpeople in the #Fediverse- make contact if you're interested in joining the effort!
Hey everyone! I'm planning on spinning up a sister/child association for Feneas to support the Finnish language Fediverse. It would at least run mastodontti.fi, pixelfed.fi and peertube.fi. Would someone active in Feneas be willing to sit on the board? I would like to make sure that we collaborate with Feneas. It would probably make sense if they spoke Finnish.#finland#suomi friendica.feneas.org/display/7

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.