Tulipas pelattua virkistävä erä afrikan tähteä pitkästä aikaa

You wouldn't boost a car.

Or a toot about boosting cars.

Jatketaan Carnagella, nimittäin ensiesiintyminen Amazing Spider-Man lehden numeroissa 361-363. Carnagen ensiesiintyminen oli kuumottava, joskaan hän ei onnistu jostain syystä aiheuttamaan samaa epätoivoista ahdistusta kuin Venom. Venom vaanii yksinomaan hämähäkkimiestä varjoissa, carnage tappaa ketä vaan vaikka kirkkaassa päivänvalossa. Joissain ruuduissa onnistutaan hienosti tavoittamaan sosiopaattisen, tunteettoman massamurhaajan katse ja mielentila. Tarinan lopun moraalinen dilemma toimii.

Uusi Venom-leffa kun pyörii teattereissa niin tuli hinku kuluttaa jotain symbioottiaiheista mediaa. Kaivelin hetken Comixologyn kirjastoani ja iloksseni havaitsin, että Spider-man: Birth of Venom oli jäänyt minulta kesken joskus taannoin. Oli miellyttävä lukukokemus, joka skippasi sopivasti tarinoita välistä ja keskittyi symbioottiin. Venom kehittyy hahmona, mutta myös hänen olomuotonsa muovautuu ikoniseen muotoonsa vasta kirjan aikana. Piirtäjän käsitys hahmosta hakee ja löytää uomansa. 5/5.

Olen innostunut Dyynistä. Uusi elokuva oli loistava.

Tulipa katsottua sellainen elokuva kuin Savage Streets (1984). 5/5.

Kunnon maailmanloppu milloin tahansa ennenkuin tällainen epämääräinen pandemia.

Stam1nan Viimeinen Atlantis levystä on yli kymmenen vuotta. What is life.

Ylen meteorologi Anniina Valtonen on mun uus julkkis-ihastus

Moikka! 31v kaupallisen somen pakoilija Jyväskylästä.

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.