@Suspikuutti uudet leffat toki alkuperäiskielellä, esim. Leijonakuningas kuitenkin aina suomeks :)

@brainblasted was in high school in 2006, friend introduced me to ubuntu and the rest is history... Tried a bunch of distros over the years, settled on solus.

@jonne nyt oli juhlajulkaisu, eli uudempi rasistinen versio

Tulipas pelattua virkistävä erä afrikan tähteä pitkästä aikaa

You wouldn't boost a car.

Or a toot about boosting cars.

@jonne Kiitos kysymästä, ihan hyvin. Opin että auringonkukkaöljy ei tosiaan toimi rasvapolttoon, vaikka internet pääosin muuta väittääkin. Kiinnostaisi tehdä jokin video youtubeen/odyseehen nyt viikonlopun aikana myös, aihe vaan hukassa. Varmaan menee pokemon redin pelailuksi.

@jonne jotakuinkin näin, kyllä. Odysee on yksi käyttöliittymä LBRY:lle. Lisää siitä lbry.com

Jatketaan Carnagella, nimittäin ensiesiintyminen Amazing Spider-Man lehden numeroissa 361-363. Carnagen ensiesiintyminen oli kuumottava, joskaan hän ei onnistu jostain syystä aiheuttamaan samaa epätoivoista ahdistusta kuin Venom. Venom vaanii yksinomaan hämähäkkimiestä varjoissa, carnage tappaa ketä vaan vaikka kirkkaassa päivänvalossa. Joissain ruuduissa onnistutaan hienosti tavoittamaan sosiopaattisen, tunteettoman massamurhaajan katse ja mielentila. Tarinan lopun moraalinen dilemma toimii.

Uusi Venom-leffa kun pyörii teattereissa niin tuli hinku kuluttaa jotain symbioottiaiheista mediaa. Kaivelin hetken Comixologyn kirjastoani ja iloksseni havaitsin, että Spider-man: Birth of Venom oli jäänyt minulta kesken joskus taannoin. Oli miellyttävä lukukokemus, joka skippasi sopivasti tarinoita välistä ja keskittyi symbioottiin. Venom kehittyy hahmona, mutta myös hänen olomuotonsa muovautuu ikoniseen muotoonsa vasta kirjan aikana. Piirtäjän käsitys hahmosta hakee ja löytää uomansa. 5/5.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.