Kollega teki Wordle-sanapelistä suomenkielisen version. Osallistuin kehitykseen keksimällä pelille nimen.

sanuli.fi/

Hienoa saapua takaisin joululomalta suvun luota ja kuulla lähtiessä, että eräs sukulaisista, joka oli lähietäisyydellä ei ole ottanut eikä aio ottaa koronarokotetta.

Paree olla karanteenissa varmuuden vuoksi.

Kiitos ja ylistys Riikka-myrskylle helleputken katkaisusta. 🌞🌊

What if they still charged for Internet by the amount of time you used it? The world would be a better place because people would have to log off

Husin alueella todettu jo yli 200 Venäjältä peräisin olevaa koronavirustartuntaa – "Tilanne on äärimmäisen huolestuttava"

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4203222

Koko Suomi: vituttaa tää korona, onneksi se alkoi jo laantumaan 😅

Jalkapallofanit: Oispa kiva päästä kattoon futista ja vetää vähän bissee samalla

Koko Suomi: sulkee kohta taas ravintoloita, siirtää keikkoja ja pääsee uuteen sulkutilaan

Hyvä, että Ylellä otetaan kriittisesti kantaa laudatur-jahtiin, joskin heti alempana taas vanha meno jatkuu. Vielä tulemme näkemään aika monta burnout-sukupolvea ja ennenaikaisesti päättynyttä työuraa ennen kuin opitaan, että alle 30-vuotiaana ei tarvitse olla CEO/CTO tai ylilääkäri.

En muuten kirjoittanut yhtään ällää. Korkeakouluopintojenkin yhteydessä saadut vitoset on laskettavissa sormilla. Riittävän hyvin on mennyt silti.

Ketterää ohjelmistokehitystä tekevä tiimi julkaisee MVP-version tuotteesta.

"Furuholm sanoo, että toimella pyritään säästämään ja hänellä on se käsitys, että kyse on todella isoista säästöistä."

Kauniisti käsitetty, mutta oikeasti tällaiset säästöt tapahtuvat vain unelmissa ja mielikuvissa. Jossain toisaalla kulut alkavat tämän jälkeen nousta.

is.fi/taloussanomat/art-200000

If any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic, then any sufficiently capable engineer is indistinguishable from a wizard

https://sopuli.xyz/

Redditiä ja/tai Lemmyä käyttäville tosiaan tiedoksi että @Rynach on pystyttänyt suomalaisen (mutta ei kuitenkaa Suomen kieleen rajatun) Lemmy instanssin ja ovet on avattu rekisteröitymiselle. Tarkoitus on yrittää potkustarttaa serveriä aluksi fediversen kautta ja muilta alustoilta sitten kun aika on kypsä.

And in English:

To people here perhaps looking for a Lemmy server to join up, @Rynach has set up one which has its roots in providing a finnish Lemmy server, but which is not limited to the Finnish language. In case you were looking for a server, then you may want to consider Sopuli an option.

Tällä hetkellä Sopuli federöi seuraavien instanssien kanssa:
Currently Sopuli federates with the following instances:

baraza.africa
lemmy.ca
lemmy.glasgow.social
lemmy.ml

Olen pyrkinyt välttelemään pelaajille brändättyjen tuotteiden ostamista jo pitemmän aikaa. Sekoilu menee aina vain sakeammaksi. Tässä PC-herroille puukalikkaa.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.