Politiikka 

@jonne Hallituspaikka vaikutti olevan sitten kuitenkin liian tärkeää. Heti ryntäsi Saramo voivottelemaan vastaan äänestämistä ja ilmoitti, että hallituksessa kyllä halutaan jatkaa.

Politiikka 

Vittu minä oon ollu vihanen jo viime viikosta ja vieläkään ei taho ottaa laantuakseen, kun on tää pakkolaki ajettu läpi. Pettyny vassareihin, jotka äänesti puolesta. Onneksi oli myös niitä, joilla oli selkärankaa äänestää vastaan.

Niko boosted

I love the honesty in this FAQ entry and I very much identify with it:

Q: You're an idiot.
A: Very true, but that's not a question.

Niko boosted

Onhan kaikilla itsellään, työpaikoilla ja vanhemmilla "joo pitäis muttei jaksa" tietoturva-asiat kunnossa?

Kyberympäristön uhkataso on noussut - aktiviteetti Suomeakin kohtaan on lisääntynyt | Traficom
traficom.fi/fi/ajankohtaista/k

@harri Yks seuraamani tyyppi kertoi, että hällä oli ainakin jossain vaiheessa silleen, että fiidissä näkyi vain omat postaukset :D En tiiä, miten sitten seurasi muiden jorinoita. Tai sit se oli vaan hänen tapa "ottaa vapaata" Twitterin kamaluuksista. Ite oon tällä hetkellä uloskirjautuneena kaikilla laitteilla Twitteristä. Koittaa ny jokunen päivä pitää taukoa.

Niko boosted

Microsoft Teams.. kuka olisikaan arvannut :) Lyhyesti: kaikki autentikaatioon käytetyt avaimet tallennetaan koneelle selkotekstinä jolloin tunnusten kaappaaminen on mahdollista. Varmasti lämmittää monien yritysten tietoturvapuolta.

bleepingcomputer.com/news/secu

Sillon joskus sata vuotta sitten täälläkin mainihtin, että saattasin alottaa striimailut/tubettamisen. Nooh, vielä en oo alottanu, MUTTA kohta alkaa oleen kyhättynä kusiset bannerit ja avatarit kohalleen, joten eteenpäin on menty!

Niko boosted

päihteet 

@ssundell se johtuu yhteiskuntaluokasta. Kun ei piikitä julkisessa vessassa, vaan vetää kokkeliviivat turvallisesti kotosalla ennen bileisiin lähtöä, niin "ihan eri asia"

Niko boosted

misinfo 

misinfo is information that you've been missing so far

Niko boosted
Niko boosted

Would you rather prefer an early app beta release at the expense of some missing features like DMs and Stories or would you rather wait for a feature complete release?

Feedback and shares are greatly appreciated! #pixelfedApp

Niko boosted

Mielenkiintoinen haittaohjelma siinä mielessä, että kohteena on paikallisesti Chromium-pohjaisista selaimista tallennetut tiedot. Näissä selaimissa kun tietoturva on tämän datan kohdalla vähän heikoissa kantimissa - niitä kun ei salata käytännössä lainkaan. Taitaa olla myös ensimmäinen haittasovellus joka on ottanut kohteeseen salasanamanagerien selainlaajennukset ja niiden tallentaman datan. Eihän vain pääasalasanasi ole selaimen muistissa?

blog.cyble.com/2022/07/25/luca

Niko boosted
Niko boosted
Niko boosted

p.s. For those who don't know, you can follow an account's address by pasting the address into the search box and searching for it. This will bring up the account's profile which you can click "follow" on.

p.p.s. Sorry for the spelling mistake in the first line :blobblush:

Show thread
Niko boosted

There's a topic discussion system on the Fedivsere called Guppe, which functions a bit like old-fashioned email discussion lists.

The way it works is this:

1. You can find discussion topics listed at a.gup.pe

2. Follow a topic's account address to follow the discussion. The account address format is @ TopicName @ a.gup.pe (but without the spaces).

3. Mention the topic's account address in your own post to add it to the discussion

For example, the "Plants" discussion is happening at @ plants @ a.gup.pe (but without the spaces), and if you follow this account you'll see the discussion's posts in your timeline. If you @ this account in a post, your post will be added to the "Plants" discussion.

If you want to leave the discussion, just unfollow the topic's account.

If you want to create a new topic, search for "AT (new topic) AT a.gup.pe".

#FediTips #Fediverse #Discussions #Groups #Guppe

Niko boosted

I've also been made aware that media marked as sensitive (when you hit the 'mark media as sensitive' checkbox rather than using the content warning feature) doesn't mark the media as sensitive on all platforms, so yeah, ideally use the full CW :)

Show thread
Niko boosted

Viikko 1/3 lomaa kohta takana. Striimaushommien eteen tehdyt asiat: 0kpl. Tällä vauhdilla saan paljon aikaan 😂

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.