Follow

IT opiskelija Jyväskylästä, tykkää open sourcesta.

Kiinnostaa kysyä, että millaista sosiaalista mediaa porukka käyttää mastodonin lisäksi, jos käyttää?

@ritielko Jos keskustelupalstat lasketaan sosiaaliseksi mediaksi niin techbbs:ää, hacker newsiä, paria unix-aiheista palstaa ja redditiä.

En ole perinteisillä somealustoilla kuten facebookissa, twitterissä, snapchatissa jne.

@tzycce Itsekkin olen redditissä, tosin nyt yritän vähentää. Se on tosi koukuttava alusta ilman, että se contentti olis kovin loistavaa. Lisäksi on vähän epäilyttävää miten se pisteytys systeemi vaikuttaa keskustelun ja contentin laatuun.

@ritielko @tzycce IT:n osalta voin suositella dev.to -sivustoa, josta löytyy artikkeleita laidasta laitaan niin aloittelijoille kuin harjaantuneemmillekin.

Noin muuten hyödynnän enimmäkseen RSS-syötteitä ja uutiskirjeitä. Olen pyrkinyt karsimaan sellaiset sosiaaliset palvelut pois, jotka vaativat aktiivista seuraamista. Mastodon on vielä jäänyt vaikka en tänne joka päivä katsokaan.

@ritielko Twitter. Joskus HN (harvemmin nykyään). GitHub + GitLab (eräänlaisia sosiaalisia medioita nekin?).

@ritielko Tämä kiinnostaa minuakin. Itse olen kokeillut elgg:iä ja humhubia. Koitan etsiä open source engineä, joka täyttää tarpeet.

Sign in to participate in the conversation
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.