Pyöräilin heti aamupäivästä ~15 kilometriä; huomasin että vaikka aktiivisuusrannekkeeni itse ei tunnista ulkopyöräilyä, niin sen ohessa tullut puhelinäppi kyllä saa aktivoitua pyöräilyharjoitteen rannekkeessa, ja näyttäisi siltä, että sen seurantatiedot ovat tosi tarkat. Hassua.

Hitsi, kun muistin tänään pyöräillessä piiitkästä aikaa yhden mun "itsekeksityistä" lempisananmuunnoksista, mutta kun pääsin kotiin, olin sen unohtanut. Ja ei, se ei ollut "Bussin odottelu. Ossin budottelu". Vaikka kyl sekin ihan hyvä on.

Poljin tänään puolentoista tunnin pyörälenkin kameran kanssa. Tämän päivän kuvista sain aikaan vain tällaisen kaverifoton. Parempi onni ensi kerralla. Ja minähän se meinaan pyöräillä!

Eräs tänään ottamistani kuvista. Kehitetty Lightroomissa, kerrostus Photarissa.

Olin juuri kuvaamassa ympäri kaupunkia, ja kuten aina, minua hieman jännitti kaivaa kamera esille ohikulkijoiden vuoksi; sattuikin heti alkuun mukava hetki kirkkopuistossa, kun kaksi muutakin kulkijaa tuli ottamaan kuvia samaan paikkaan minun kanssani. Emme vaihtaneet katseita emmekä sanoja, seisoimme vain siinä ja kuvasimme. Jäi hyvä mieli, ja sain jatkettua kuvaamista kokonaisen tunnin verran.🙂

Maalaukseni "Suljettu saari", joka myös juuri vapautui viimekuisesta taidenäyttelystäni.

73x92cm

Maalaukseni "Midsommarafton II", joka juuri vapautui huhtikuisesta taidenäyttelystäni.

73x92cm

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.