Follow

Mullon koodityö ja nytkin sitä tässä teen mut harrastuksena koodailen joskus taidetta. Olen kehitellyt tämmöstä old school JavaScriptillä koodattua partikkelitaidemoottoria, joka generoi partikkelien jäljistä taidetta.

Näppäinkomennoilla saa lisää menoa ja meininkiä ja värejä jne.

pompos.net/particles/04/

Näppäinkomennot joita voi kokeilla :

d = näyttää / piilottaa debug-grafiikan
r = käynnistää uuden "näkymän" (eli restart / reset = randomoi uudestaan kaiken)
q = randomoi fieldit (paikat)
n = randomoi emittereiden paikat
m = randomoi emittereiden paikat ja nollaa "ajastimen" (parikkeleiden laskurin)
c = randomoi emittereiden värit
t = nollaa "ajastimen" (parikkeleiden laskurin)
p = näyttää VAIN itse partikkelit,ei niiden piirtämää jälkeä:HUOM!Jos on taipumusta epilepsiaan en suosittele tätä!

@valoisa Tässä kun ei osannut säikeestä kontekstia ensin lukea, niin ei tullutkaan debug moodia d-kirjaimesta. Voiskohan tähän mastodon clienttiin kontribuoida sellaisen featuren. 😁

@valoisa Toi viimenen näyttää tosi siistille, taustakuva-ainesta.

@niksii tosta linkistä pompos.net/particles/04/ voit kokeilla generoida erilaisia taustakuvia itte. Aina tulee uniikki! 😁

@valoisa Mä en ihan heti tajunnu, että siinä on se linkki 😂 Pistetääs kokeillen!

@niksii Alkaa aina translipun väreistä mut c:tä näpäyttämällä saa vaihdettua (randomilla) värit. Noita muitakin näppäinkomentoja kandee kokeilla.

@valoisa ei ehkä kannattais myöntää mut etin tosta toisesta kuvasta vähän liian kauan jotain spesifiä punaisen ympyrän sisältä. 😂 On kyllä hienoja. Ehkä näistä ekassa on omaa silmää miellyttävää rauhallisuutta.

@raketti 😁 juu mutta sehän on ihan looginen ajatus. Se on vaan jälki pyörivästä gravitaatiopisteestä, mutta ei sitä stillikuvasta voi tietää.

Sign in to participate in the conversation
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.