Jos en hyväksynyt liittymispyyntöäsi, se johtui siitä, että en erottanut sitä spämmistä. Sitä tulee ihan tuntuvasti ja yleensä gmailista, joten osoitteesi ei välttämättä erotu joukosta.

Tekotaiteilen (musiikki, kirjoittaminen, valokuvaus), päivätyökseni opetan musiikkia. Itä-Helsingin kainuulaisia.

@loftypancake Ei voi. Lahjoitusten kerääminen ei Suomessa ole ihan mutkatonta ja kulut ovat pienet. Harkitsen asiaa uusiksi, jos kuluista tulee ongelma.

Varsinais-Suomessa majaa pitävä, kolmekymppisiä läpi kahlaava puolierakko. Työskentelen autoalalla, vapaa-aikani käytän laiskotellen, ommellen, tai valokuvaten. Reilu peli ja yksityisyys ovat lähellä sydäntä. Siksi ei liene ihme, että päätin testata Mastodonia.

Moikka! 31v kaupallisen somen pakoilija Jyväskylästä.

Pelinkehitystä, 3d mallintelua ja voimaharjottelua harrastava ukko. Tulee kaikkien kanssa toimeen yleisesti ja tykkää jutella netin läpi

Tervehdys Tampereelta! Satunnaistaiteilija kuka astuu hankeen aina uudet jäljet nostaa täällä kättään. Etsin yhteisöpalvelua missä ei tarvitse huorata henkilötietoja tai selaushistoriaa hintana osallistumisesta. Katotaan miten lähtee

Kemian opiskelija Itä-Suomesta, joka pyrkii maksimoimaan vapaan ohjelmiston käyttöä arjessaan.

30vuotias web-kehittäjä ja yrittäjä Rovaniemeltä. Kiinnostaa monenlainen it-räpellys ja pelaaminen. Muutoin kitaransoittoa ja kuntosalia. Enimmäkseen töissä php-pohjaisia projekteja Wordpressillä ja Laravelilla.

Hei kaikki uudet käyttäjät! Voitte kirjoittaa itsestänne esittelyn () niin opimme tuntemaan teidät paremmin.

Naava, 29, Kajaani. Mastodoniakin pitää tutkailla, jotta pysyn paremmin ajan tasalla.

Olen FB:stä vapautumista suunnitteleva helsinkiläinen. Katsellaan, mitä täältä löytyy...

Jos uusilla käyttäjillä on vaikeuksia löytää sopivia seurattavia, täältä voi käydä kerralla seuraamassa eri aiheista tuuttaavia tilejä:

communitywiki.org/trunk

Kiitos kaikille Mastodontin käyttäjille siitä, että tämä on niin helppo instanssi moderoida! Joudun hylkäämään säännöllisesti spämmääjätilien rekisteröintejä, mutta muuten on ollut todella helppoa.

Esittelen itseni: Olen tehnyt IT-alan hommia monta vuotta, open sourcen ystävä, etsin kavereita ja henkisistä asioista kiinnostuneita. Olen perustamassa em. asioihin perustuvaa saittia ja tähän hommaan etsin tovereita avuksi.
Peace Love Unity Respect!

IT opiskelija Jyväskylästä, tykkää open sourcesta.

Kiinnostaa kysyä, että millaista sosiaalista mediaa porukka käyttää mastodonin lisäksi, jos käyttää?

Oululainen tietoteekkari jota kiinnostaa avoimen lähdekoodin sovellukset, yksityisyys sekä vapaus.

Ja sitten hypättiinkin jo versioon 3.1.2. 🚀

Lähinnä turvallisuutta tässä päivitellään.

github.com/tootsuite/mastodon/

Mastodontti on nyt päivitetty versioon 3.1.1. 🎉 Mukana on taas paljon pieniä muutoksia ja päivityksiä, mm. kirjanmerkit. Enemmän yksityiskohtia täällä:

github.com/tootsuite/mastodon/

(Ero 3.1.0:n ja 3.1.1:n välillä on yhden virheen korjaus.)

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.