Uusien spämmietilien nykyinen tahti: noin puoli tusinaa päivässä.

Hei! Olen 18-vuotias tietoliikenneteknologian opiskelija ja olen ollut linux käyttäjä vuodesta 2019!

@loftypancake Hei! Muistutan tämän instanssin säännöstä, jonka mukaan julkiselle aikajanalla tulevien asioiden pitäisi olla suomeksi.

Lyhyt
Mää oon homokarhu, linux käyttäjä vuodesta 2012. Mää oon syntynyt USA:ssa, mutta mulla on vahva suomalainen perintö. Haluan olla vuorovaikutuksessa suomalaisten kanssa ja yleensä vain harjoitella puhekieli.

Blokkilistaa on päivitetty. Kertokaa, jos federoimme jonkin sääntöjämme rikkovan ja haitallisen palvelimen kanssa.

mastodontti.fi/about/more#unav

@cos Erinomainen ajatus! Tarvitaan vain palvelin ja vähän asennusaikaa. Minulla ei ole nyt kumpaakaan ylimääräistä, mutta jos haluat askarrella, voin tehdä tarvittavia säätöjä täällä päässä ja voidaan laittaa se mastodontti.fi-aladomainiin.

Hei kaikki uudet ihmiset! Löydätte aiemmin tänne saapuneiden esittelyjä aihetunnisteen alta. Voitte myös lisätä joukkoon omanne!

Pahoittelut uusille jäsenille, jos jouduitte odottamaan. Tänne on taas yrittänyt tulva spämmibotteja.

@sthjs Tänne näyttäisi vielä siltä, että alkuperäinen tuuttaus olisi yhä olemassa samoilla julkisuusasetuksilla.

@sthjs Muistutus: instanssin sääntöjen mukaan paikallisten julkisten päivitysten tulee olla suomeksi. Haluatko lähettää tämän uusiksi eri asetuksilla?

Vanhentunut tiedontallennusväline Pirkanmaalta. Avointa koodia ja avointa dataa tässä ja nyt. Huomenna ehkä jotain muuta, mutta nörttihommissa pysyttäneen.

Hakkeri Tampereelta. Muutin qoto.org:sta tänne suomenkielisten pariin. Avoin koodi ja avoimet standardit kiinnostaa joten Mastodon on mainio vaihtoehto. Matrixin puolella myös kovin aktiivinen ja toivotankin kaikki tervetulleiksi fediversumi-kanavalle juttelemaan Mastodonista ja kavereista. matrix.to/#/#fediversumi:kapsi

Hoi! Tekkitoimittaja Helsingistä. Tutustun vaihtoehtoiseen sosiaaliseen mediaan. Tämä vaikuttaa jännittävältä alustalta!

Tämän instanssin blokkilistaa ei ole päivitetty pitkään aikaan. Se ei tarkoita, että instanssia ei moderoitaisi aktiivisesti. Se tarkoittaa vain, että kaikkien tuntemattomien instanssien läpikäynti olisi liian työlästä moderaattorille. Emme myöskään federoi useiden instanssien kanssa yksinkertaisesti sen takia, että kukaan täältä ei seuraa niitä.

Jos teitä häiritään tai kohtaatte esimerkiksi natseja tai lapsipornoa, raportoikaa ne niin tiedän blokata kyseiset instanssit.

Olen historiasta ja luonnosta kiinnostunut parikymppinen pakko-vantaalainen.

Jos en hyväksynyt liittymispyyntöäsi, se johtui siitä, että en erottanut sitä spämmistä. Sitä tulee ihan tuntuvasti ja yleensä gmailista, joten osoitteesi ei välttämättä erotu joukosta.

@loftypancake Ei voi. Lahjoitusten kerääminen ei Suomessa ole ihan mutkatonta ja kulut ovat pienet. Harkitsen asiaa uusiksi, jos kuluista tulee ongelma.

Varsinais-Suomessa majaa pitävä, kolmekymppisiä läpi kahlaava puolierakko. Työskentelen autoalalla, vapaa-aikani käytän laiskotellen, ommellen, tai valokuvaten. Reilu peli ja yksityisyys ovat lähellä sydäntä. Siksi ei liene ihme, että päätin testata Mastodonia.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.