Pahoittelut uusille jäsenille, jos jouduitte odottamaan. Tänne on taas yrittänyt tulva spämmibotteja.

@sthjs Tänne näyttäisi vielä siltä, että alkuperäinen tuuttaus olisi yhä olemassa samoilla julkisuusasetuksilla.

@sthjs Muistutus: instanssin sääntöjen mukaan paikallisten julkisten päivitysten tulee olla suomeksi. Haluatko lähettää tämän uusiksi eri asetuksilla?

Vanhentunut tiedontallennusväline Pirkanmaalta. Avointa koodia ja avointa dataa tässä ja nyt. Huomenna ehkä jotain muuta, mutta nörttihommissa pysyttäneen.

Hakkeri Tampereelta. Muutin qoto.org:sta tänne suomenkielisten pariin. Avoin koodi ja avoimet standardit kiinnostaa joten Mastodon on mainio vaihtoehto. Matrixin puolella myös kovin aktiivinen ja toivotankin kaikki tervetulleiksi fediversumi-kanavalle juttelemaan Mastodonista ja kavereista. matrix.to/#/#fediversumi:kapsi

Hoi! Tekkitoimittaja Helsingistä. Tutustun vaihtoehtoiseen sosiaaliseen mediaan. Tämä vaikuttaa jännittävältä alustalta!

Tämän instanssin blokkilistaa ei ole päivitetty pitkään aikaan. Se ei tarkoita, että instanssia ei moderoitaisi aktiivisesti. Se tarkoittaa vain, että kaikkien tuntemattomien instanssien läpikäynti olisi liian työlästä moderaattorille. Emme myöskään federoi useiden instanssien kanssa yksinkertaisesti sen takia, että kukaan täältä ei seuraa niitä.

Jos teitä häiritään tai kohtaatte esimerkiksi natseja tai lapsipornoa, raportoikaa ne niin tiedän blokata kyseiset instanssit.

Olen historiasta ja luonnosta kiinnostunut parikymppinen pakko-vantaalainen.

Jos en hyväksynyt liittymispyyntöäsi, se johtui siitä, että en erottanut sitä spämmistä. Sitä tulee ihan tuntuvasti ja yleensä gmailista, joten osoitteesi ei välttämättä erotu joukosta.

Tekotaiteilen (musiikki, kirjoittaminen, valokuvaus), päivätyökseni opetan musiikkia. Itä-Helsingin kainuulaisia.

@loftypancake Ei voi. Lahjoitusten kerääminen ei Suomessa ole ihan mutkatonta ja kulut ovat pienet. Harkitsen asiaa uusiksi, jos kuluista tulee ongelma.

Varsinais-Suomessa majaa pitävä, kolmekymppisiä läpi kahlaava puolierakko. Työskentelen autoalalla, vapaa-aikani käytän laiskotellen, ommellen, tai valokuvaten. Reilu peli ja yksityisyys ovat lähellä sydäntä. Siksi ei liene ihme, että päätin testata Mastodonia.

Moikka! 31v kaupallisen somen pakoilija Jyväskylästä.

Pelinkehitystä, 3d mallintelua ja voimaharjottelua harrastava ukko. Tulee kaikkien kanssa toimeen yleisesti ja tykkää jutella netin läpi

Kemian opiskelija Itä-Suomesta, joka pyrkii maksimoimaan vapaan ohjelmiston käyttöä arjessaan.

30vuotias web-kehittäjä ja yrittäjä Rovaniemeltä. Kiinnostaa monenlainen it-räpellys ja pelaaminen. Muutoin kitaransoittoa ja kuntosalia. Enimmäkseen töissä php-pohjaisia projekteja Wordpressillä ja Laravelilla.

Hei kaikki uudet käyttäjät! Voitte kirjoittaa itsestänne esittelyn () niin opimme tuntemaan teidät paremmin.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.