@janne En ole varma käytätkö jotain kummaa clienttia, mutta vastauksesi eivät ole vastauksia ja ne eivät näy jollei niitä erikseen lähde etsimään.

@janne Ei, rekisteröitymistä ei voi avata, koska spämmibottien tulva olisi loputon.

Lisäsin tiedon ylläpitäjästä tämän tilin tietoihin.

@janne Teknisistä syistä tämä ei ole mahdollista. Kuten instanssin tiedoissa mainitaan, teknisestä ylläpidosta vastaa @mastohost. Konffit ovat yhteiset muiden heidän ylläpitämiensä instanssien kanssa. Ehkä heidät voisi suostutella julkaisemaan konffit?

@janne Feneas oli pitkän aikavälin suunnitelma. Nyt kun sitä ei enää ole, suunnitelmaa ei myöskään ole. Yhdistys kuulostaisi erinomaiselta vaihtoehdolta, mutta aikaa sellaisen organisointiin ei ole ollut.

@janne Kyllä, tämä tili ja @jonne ovat sama henkilö.

Tämä tili on perustettu 21. huhtikuuta 2018 klo 20.08, mikä on varmaan tarkin arvio instanssin luomisesta.

@raketti Paikalliselle aikajanalla päätyvät vain julkiset viestit. Muut voivat olla millä vain kielellä.

Käyttämästäsi apista näyttäisi puuttuvan yksi vaihtoehdoista, "listaamaton julkinen". Se ja followers only eivät mene paikalliselle aikajanalle, mutta näkyvät muuten.

@karvjorm Hei, muistutan vielä että paikalliselle aikajanalla pitäisi kirjoittaa suomeksi. Tämä linkkikokeilu ei muutenkaan toimi, joten voit varmaan poistaa viestin?

@karvjorm Hei! Yksi palvelimen säännöistä on että paikalliselle aikajanalle tulevien viestien tulisi olla suomeksi. Haluatko yrittää uusiksi viimeisiä viestejäsi? Voit valita poistaa ja lähettää ne uudestaan käyttöliittymästä, jolloin voit vain vaihtaa niiden näkyvyyden listaamattomaksi julkiseksi.

@TumppuP Säännöissä on kielletty "toistuva ja häiritsevä mainostaminen", joten mainosta vaan!

Jos jonkun kaverin tili on jäänyt saamatta, voitte kertoa että hakevat sellaista uusiksi. Yritän seuloa ihmisten hakemukset bottien joukosta, mutta se ei aina ole ilmeistä.

Täällä on ilmeisesti tapana kirjoittaa . Olen 50v suurperheen isä. Tehyn somemanageri, mikroyrittäjä, ex-hoitopoika. Mielenkiinnon kohteita mm. sci-fi, teknologia, politiikka, hoitajien edunvalvonta. Perheeseen kuuluu myös kääpioöpinseri Jouko. Harrastan lähinnä juoksua.

Olette kaikki hyväksyneet käyttöehdot liittyessänne, mutta tässä vielä muistutuksena: mastodontti.fi/about/more

Jos se jäi epäselväksi: transoikeudet ovat ihmisoikeuksia, rasistit ja natsit voi poistaa oman tilinsä ennen kuin minun täytyy.

social.isekai.fi on auki! Tälle hetkelle rekisteröityminen on avointa, mutta harkitsen hyväksymisprosessia myöhemmälle. Vappuviikonlopun kunniaksi vielä käytössä on Prööt-nappi.

Geo, väsynyt ja onneton nörtti, kasarilla syntynyt ysärin lapsi kaakonkulmalta. Lähellä sydäntä: (hirvi)koirat, luonto, kirjat & sarjakuvat, puutarhassa pyöriminen, teehifistely, retropelit, taivaankannen tapahtumat, vanhat lelut ja b-luokan leffat. #esittely

#esittely

Olen suomalainen räähkä miespuolinen tengu. Työskentelen ohjelmistokehittäjänä.

Vapaa-ajalla pelaan, luen kirjoja (yleensä teknologiasta ja politiikasta), soitan kitaraa, pyöräilen, käyn salilla ja koodaan jonkin verran. Pidän itseäni ulospäinsuuntautuneena.

Mastodonia ja yleisesti Fediverseä olen käyttänyt vuodesta 2019. Olen Lemmy-instanssin sopuli.xyz (federoituva Redditin kaltainen keskustelupalsta) perustaja ja ylläpitäjä.

@nemobis @luukasahola Kirjoitukset paikalliselle aikajanalle täytyy olla suomeksi, muuten saa käyttää mitä kieliä haluaa.

Ok. Huomasin että täällä kannattaa tehdä itsestä pieni . Selkee. Asun Vantaalla, kotona kolme harrastavaa teinipoikaa, eli vahva säbä&musa&wondofaija -status. Myös rva ja löytyy. Vähän bändihommia, wondoa ja muuta kuntoilua, sekä tietysti kirjallisuutta. Joka liittyy töihini, eli toimitan Ylellä Kirja vs. Leffa -podcastia. Oisko tuossa.

@jouni Tämä tuli ulkomuistista, joten muistin ehkä väärin. Se saattoi sittenkin olla MacOS:alle.

Mastodonille on monia appeja. En voi suositella virallisia, sillä ne hieman hämmentävästi jättävät pois keskeisen ominaisuuden: pääsyn paikalliselle aikajanalle. Androidille erinomainen appi on Tusky, iOS:lle on esimerkiksi Mastonaut ja Metatext.

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.