Pitäisikö huolestua, jos pyörällä myötätuuleen ajaessa päässä alkaa soimaan Valheimin laivamusiikki?

LastPassin uusin tempaus rajoittaa ilmaiskäyttäjät vain yhteen laiteryhmään (desktop/mobiili) on pitänyt meikäläisen kiireisenä GitHubin puolella vastailemassa kysymyksiin. Mukava nähdä, että ihmiset vaihtavat mieluusti open sourcen puolelle eivätkä toiseen kaupalliseen palveluun 🙂

Uh oh. Onneksi Signal on jo päivittäisessä käytössä. Melko halpamaista peliä odottaa, että jokin palvelu saavuttaa lähes monopoliaseman, ja myöhemmin muutetaan käyttäjäehtoja siten, että ne on pakko hyväksyä jotta pysyt yhteydessä ihmisiin.

arstechnica.com/tech-policy/20

Facebook on tainnut laittaa suuremman vaihteen silmään? Tällä kertaa paskomisen kohteena on Instagram jonka uudet hienot käyttöehdot jokainen joutuu hyväksymään automaattisesti.

Jos Steven Wilsonin musiikkivideot eivät ole tuttuja, suosittelen.

youtu.be/zSvdLcS62ZM

Apple M1.. kieltämättä houkuttaa, etenkin kun se vaikuttaisi pyörittävän Logic Pro X:ssä 435:ttä Space Designeria. Oma työjuhta ei pääse kuin 375:een ennen kuin tulee system overload. Ja tämä on sentään melkoisen tykki masiina.

Nyt kun vielä varmistuisi, että tuohon saa helposti Linuxin dual-bootiin 🎅

pro-tools-expert.com/productio

Vinkki kissanomistajille. Keksin tämän metodin pari vuotta sitten, eikä tätä halvempaa ja ekologisempaa kissanvessaa taida ollakaan :)

imgur.com/gallery/7G0i6vG

Välillä koetan julkaista myös uutta musiikkia. Tämäkin lojui keskeneräisenä yli kolme vuotta, mutta nyt se on lähestulkoon valmis:

youtube.com/watch?v=3YLzCUbYwI

Jee, nyt saatiin lisää evästeitä mobiilipankkiinkin ❤️ Onneksi vain "välttämättömimmät" on pakko hyväksyä.


.fi

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.