Saipahan KeePassXC-Browserin 1.8.0 -version viimeinkin julkaistua. Eihän tuossa mennyt kuin puoli vuotta tällä kertaa, mutta kyseessä olikin vähän isompi urakka. Piti päivitellä Bootstrappiä ja poistaa jQuerykin kokonaan. Pakattu kokokin puristui näppärästi alle 800:aan kilotavuun.
Bugirapsoja odotellessa, pessimistityyliin.

Lepää rauhassa Vangelis. Teit yhden parhaista elokuvasoundtrackeistä, ja juuri tätä levyä olen kuunnellut teinistä asti. Väitän ettei se vanhene koskaan.

youtube.com/watch?v=EV95Yu6gZS

😐 <- ilmeeni, kun Chromium-pohjaiset selaimet eivät edelleenkään tue SVG-ikoneja esim. toolbarissa, vaan jokaiselle tuetulle koolle tarvii oman räätälöidyn PNG-tiedoston. Tiketti ollut auki jo vuodesta 2009.
bugs.chromium.org/p/chromium/i

Olen ostanut pitkään musiikkia Bandcampista, joten uusi omistaja ei herätä hirveästi luottamusta siitä, että toiminta jatkuisi samanlaisena. Kaikella on näemmä hintansa.

blog.bandcamp.com/2022/03/02/b

Sainpahan julkaistua, viimeinkin. Välillä oli puolenkin vuoden taukoja etten tehnyt tätä lainkaan eteenpäin. Joulukuussa 2021 merkitsin kalenteriin deadlineksi tämän päivän. Saavutin sen. Linkin takaa aukeaa metalliin kallellaan olevaa rytinää:
linktr.ee/coriende

Ja mainittakoon, että aikavyöhykehän on tuttuun tapaan GMT+2 😁

Show thread

Julkaisen pitkästä aikaa uutta musiikkia ensi viikon toisena (2) päivänä 22.2.22. Seitsemän kappaletta näkee päivänvalon aamulla kello.. seitsemän.

Sanattomaksi vetää 😳 Kiitos kaikille jotka ovat tukeneet projektin kehitystä!

Google poisti sitten koko selainlaajennuksen Chrome Web Storesta, koska sen uusimman version description sisälsi sanan "Fix". Release notet ovat kulkeneet joka version kyydissä jo vuosikaudet, mutta yhtäkkiä se onkin noin iso ongelma ettei edes aiempaa versioita voinut jättää näytille.

Youtube poistaa disliken käytöstä, mikä hankaloittaa laadukkaan sisällön etsimistä. Eikö tähän helpoin ratkaisu ole se, että kommenteissa ylimpänä ovat 👍 ja 👎 , joita sitten peukutetaan? 😉

Olisipa hienoa, jos selaimet tarjoaisivat suoraan rajapinnan, jolla pääsisi kiinni selaimen omaan salasanamanageritoteutukseen. Mutta ainoastaan niin rajatusti, että sieltä saisi ulos täyttöön tunnistetut kentät HTML-elementteinä. Tällainen rajapinta säästäisi selainlaajennuksilta sen vaivan, että jokaisen täytyy kehittää oma mekanismi kirjautumiseen käytettyjen kenttien tunnistamiseksi. Tietoturva++. Ja mokat jäisivät toki selainkehittäjien vastuulle 😉

Jos Bezosilla olisi yhtä paljon munaa provota kuin Muskilla, hän voisi avaruudesta palattuaan twiitata: "Earth is flat" 🙂

Nämä Firefoxin jatkuvat UI-muutokset ym. twiikkaukset pistävät pakostakin miettimään, että sabotoidaanko tätä selainta tarkoituksella, vai onko kehitystiimi oikeasti noin kädetön?

Pitäisikö huolestua, jos pyörällä myötätuuleen ajaessa päässä alkaa soimaan Valheimin laivamusiikki?

Show older
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.