Hieno katsaus tracker-musiikin alkuaikoihin. Amigalla en ehtinyt tehdä mitään, mutta Fast Tracker II oli kovalla käytöllä jo 90-luvun puolella.

youtube.com/watch?v=i9MXYZh1jc

Harvoin on mitään tarinaa uppoutunut lukemaan netin kautta niin kuin tätä. Ja nyt on pakko aloittaa alusta, koska välissä oli niin monta vuotta ettei päivityksiä tullut. Lämpimät suositukset jokaiselle. Älä anna parin ensimmäisen luvun hämätä. Tämä toimii etenkin näin talvi-iltoina.

falimu.wordpress.com/2010/11/0

Huh, onneksi käytän edelleen vain "tyhmiä" kuulokkeita. Langattomat ovat toki kätevät, kunhan on varovainen heidän softiensa kanssa. Esimerkkinä tällä kertaa Bose:

imgur.com/gallery/4B9d02k

KeePassXC-Browser ylitti viimein 500 tähteä GitHubissa, ja lisäksi minut hyväksyttiin GitHub Sponsors -ohjelmaan 🎉 Syytä juhlia hieman!

Battle.net:in tunnusten poisto onkin näemmä tällä hetkellä aikamoinen prosessi. Poistoon vaaditaan kuva ajokortistasi tai muusta henkilöllisyystodistuksesta. Moni ajattelisi, että teenpä supportiin ticketin jossa vetoan siihen, että eikö authenticator, salainen kysymys ja salasana ole riittävä. Mutta, tällä hetkellä myös uuden ticketin teko vaatii kopion henkilöllisyystodistuksesta.

Voihan se olla, että liian moni käyttäjä koittaa poistaa tunnuksensa, ja heidän palvelunsa on ruuhkautunut..

Syksy on ehdottomasti paras vuodenaika. Aamukävelyillä huomaa monesti olevansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Muokkaan uutta versiota vuonna 2000 tehdystä kappaleesta työkalulla vuodelta 1996.. Oldskool-taso on maksimoitu.

Osallistun ensimmäistä kertaa Assyille - tosin vain musiikin muodossa. Oldskool-sarjassa melkein kaksikymmentä vuotta vanha kappale näkee päivänvalon.. Siistiä.

Tämä softa on pelastanut muistiinpanojeni kirjoittamisen tietokoneella:
github.com/rust-lang-nursery/m

Markdown on tulevaisuutta.

Qwant on avannut avoimeen koodiin perustuvan karttapalvelun. Vaikka OpenStreetMap on jo entuudestaan tuttu (korvaamaton paikoissa joissa ei ole nettiyhteyttä), tämä toteutus tuo sen hieman lähemmäs Google Mapsia.

betterweb.qwant.com/qwant-maps

Google aikoo vastustuksesta huolimatta rampauttaa mainosten blokkausten selaimessaan. Ei ilmeisesti istu heidän bisnesmalliinsa. Maailma tuntuu olevan muutenkin menossa suuntaan, jossa joko katsot mainoksia tai maksat siitä ettei niitä tarvitse nähdä.

news.slashdot.org/story/19/05/

Olen oululainen ohjelmistosuunnittelija.

Tällä hetkellä panostan avoimen koodin projekteihin, ja olen toinen KeePassXC-tiimin suomalaisjäsenistä.

Musiikki ja sen tekeminen (ambientista äärimetalliin), japanilainen budō ja ihmiskehon salaisuudet ovat myös lähellä sydäntä.

Liha ei kuulu lautaselleni.

Eräs ranskalainen firma on alkanut rekisteröidä domaineja suosittujen open-source -ohjelmien nimillä, ja levittää tätä kautta haittaohjelmia. KeePassXC-tiimissä jouduttiin varaamaan useita vielä vapaana olevia domaineja omaan käyttöön, ettei sama pääsisi toistumaan.

twitter.com/Gabry89/status/112

varjolintu boosted
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.