Välillä koetan julkaista myös uutta musiikkia. Tämäkin lojui keskeneräisenä yli kolme vuotta, mutta nyt se on lähestulkoon valmis:

youtube.com/watch?v=3YLzCUbYwI

Jee, nyt saatiin lisää evästeitä mobiilipankkiinkin ❤️ Onneksi vain "välttämättömimmät" on pakko hyväksyä.


.fi

Ensimmäinen (ja luultavasti viimeinen) kerta, kun otin Trumpista mallia.

En varmasti ole ainoa täälläkään, joka on tätä asiaa joskus pohtinut. Trendi on valitettavasti ollut vain kasvamaan päin.

vierityspalkki.fi/2020/04/20/f

Chromium-projektin mukaan jopa 70% turvallisuusaukoista johtuu muistinhallintaan liittyvistä ongelmista. Mielenkiinnolla odotan johtaako tämä lopulta esim. Rustin kaltaisten kielten yleistymiseen.

chromium.org/Home/chromium-sec

Olen täysin koukussa näihin Devin Townsendin miksausvideoihin. Striimi on nytkin käynnissä:

twitch.tv/devin_townsend

Koronavirusstatistiikkaa Rustin ja tui-rs:n avustuksella. Tuntuu, että tästä ohjelmointikielestä oppii jatkuvasti jotain uutta. Olen nytkin varma, että koodi on täynnä virheitä, ja monia asioita voisi tehdä paljon paremmin. Mutta tässä parin päivän harjoittelun tulos.

github.com/varjolintu/corona-r

Hieno katsaus tracker-musiikin alkuaikoihin. Amigalla en ehtinyt tehdä mitään, mutta Fast Tracker II oli kovalla käytöllä jo 90-luvun puolella.

youtube.com/watch?v=i9MXYZh1jc

Harvoin on mitään tarinaa uppoutunut lukemaan netin kautta niin kuin tätä. Ja nyt on pakko aloittaa alusta, koska välissä oli niin monta vuotta ettei päivityksiä tullut. Lämpimät suositukset jokaiselle. Älä anna parin ensimmäisen luvun hämätä. Tämä toimii etenkin näin talvi-iltoina.

falimu.wordpress.com/2010/11/0

Huh, onneksi käytän edelleen vain "tyhmiä" kuulokkeita. Langattomat ovat toki kätevät, kunhan on varovainen heidän softiensa kanssa. Esimerkkinä tällä kertaa Bose:

imgur.com/gallery/4B9d02k

KeePassXC-Browser ylitti viimein 500 tähteä GitHubissa, ja lisäksi minut hyväksyttiin GitHub Sponsors -ohjelmaan 🎉 Syytä juhlia hieman!

Battle.net:in tunnusten poisto onkin näemmä tällä hetkellä aikamoinen prosessi. Poistoon vaaditaan kuva ajokortistasi tai muusta henkilöllisyystodistuksesta. Moni ajattelisi, että teenpä supportiin ticketin jossa vetoan siihen, että eikö authenticator, salainen kysymys ja salasana ole riittävä. Mutta, tällä hetkellä myös uuden ticketin teko vaatii kopion henkilöllisyystodistuksesta.

Voihan se olla, että liian moni käyttäjä koittaa poistaa tunnuksensa, ja heidän palvelunsa on ruuhkautunut..

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.