Pohdintaa turvallisuuden määritelmästä 

Olen alkanut ajatella että Mastodon oli virhe. Olen ollut täällä muutaman viikon ja niiden aikana olen nähnyt liikaa epäkunnioittavaa käytöstä.

Täällä tuntuu olevan oudonlainen ideologian väkisinsyöttö menossa: Jos et ole julistanut, että rotukysymykset ovat sinulle prioriteetti no.1, niin silloin olet potentiaalinen vainon kohde.

Missä on turvallinen tila heille, joilla on muita prioriteettejä?

Osaako kukaan käyttää tuota instances.social API:a? Ajattelin listata instansseja curl:lla, mutta juutuin tuohon tokenin hakuun:

Kun se kysyy "Application name" tarkoittaako tämä jotain teoreettista appia, jota minä "kehitän" vai tarkoittaako se esim curlia, jolla interfacetan API:iin?

instances.social/api/token

Unohtui ehkä vähän tarkoituksella, sillä olen huono sellaisessa.

Olen jonkunlainen videotuotannon generalisti: visualisti, tuottaja, tarinankertoja ja leikkaaja.

Vapaa-ajalla olen kiinnostunut laajasta aihealueesta, joka on jossain filosofian lähimaastossa: teo-, psyko-, myto-, futuro-, antropo-, tekno-, astro-, fenomeno-, onto- ja mitä näitä logioita nyt onkaan. Lähiaikoina historiakin on kiinnostanut hiukan vaikkei olekaan logia.

Onko missään listaa yli 500 merkin instansseista?

Mitä suosittelisitte englanninkieliseksi instanssiksi? Joku vakavammanpuoleinen. Ei liikaa meemejä. Ei turhan poliittinen. Filosofishenkinen, mutta huumorintajuinen. Pidän tämän suomi-instannin tyylistä.

Eikö mastodonista pitäisi olla mahdollista seurata pixelfediä? Kun teen haun (at)pixelfed.social saan vain viisi vastausta. Siellä kuitenkin pitäisi olla 7000 tiliä. Mitä en ole ymmärtänyt?

Onko kellään kokemuksia indiewebistä? Kuulostaa hiukan monimutkaiselta rakenteelta, mutta samanaikaisesti erittäin tarpeelliselta.

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.