Follow

Onko kellään kokemuksia indiewebistä? Kuulostaa hiukan monimutkaiselta rakenteelta, mutta samanaikaisesti erittäin tarpeelliselta.

@ville Leikin viime vuoden puolella verkkosivuillani ja säädin sitä toimimaan indiewebin kanssa. Se ei tosin enää toimi, koska päivitin sivun uuteen sivupohjaan.

jonne.arjoranta.fi/2018/indiew

@jonne Nice! Osaatko sanoa miten helppoa/hankalaa päivitysten lähettäminen valikoidusti eri alustoille onnistuu? Mietin erityisesti sellaista, että jos kirjoittaa sekä suomeksi että englanniksi, niin olisi järkevää että saisi lähetettyä eri suuntiin vaikka tägien avulla tms.

@ville En oikeastaan tiedä. Riippuu varmaan ihan siitä, mitä softaa käyttää. Suuri osa IndieWeb-tyypeistä on rakentanut oman softansa, joka tekee juuri niitä juttuja joita ne itse yleensä tekee, mikä ei ole kauhean kätevää muille. Käyttäjäystävällisin on varmaan WordPress-plugin.

@jonne Ok. Pitääpä katsella. Itse varmaan testaisin ensimmäisenä tuota Hugoa. Mulla on sinällään hyvä tilanne, että sivustoni ei ole juuri mitään tällä hetkellä, joten saisin sen helposti mihin tahansa systeemiin, mutta en vaan viitsisi rakennella jotain sellaista, jonka pidempiaikaisesta tuesta ei näyttäisi olevan varmuutta (Indieweb vaikuttaa olevan aika kovassa muutoksessa ja/tai alkutekijöissään).

@ville Sitten en ehkä suosittele. Se on tosiaan lähinnä omia sivustojaan virittelevien tyyppien projekti.

Sign in to participate in the conversation
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.