Ja sitten kaikki kipinkapin asentamaan CloudFlaren appia (revyuh.com/software/apps/cloud) puhelimeen, jos ei ole jo parempaa ratkaisua käytössä tietoliikenteen suojaukseen.

Seuraava Lahjalistakatsastus (mukana yksityisyyden näkökulma) on GiftHero palvelusta. Lue katsatus WishSimplyn blogista [wishsimply.com/blog/wishlist-s] (englanniksi)

Yrityksillä on oikeus lähettää tiedoitteita/uutiskirjeitä asiakkaille (tietosuoja.fi/usein-kysyttya-s), jossa asiakas saa tietoja valitsemansa palvelun tilanteesta, jatkuvuudesta tai muuttumisesta. Mutta samaan viestiin ei kuitenkaan saa sisällyttää esimerkiksi mainosta, alennuksia tai lisäetuja (kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/markk).

Noita viestejä kun katsoo, niin kyllä aika reunalla mennään..

Terve!

@wishsimply on Lahjalistan (wishsimply.com/fi) ilmentymä täällä.

Yksityisyys, avoin lähdekoodi ja retkeily on läheisiä asoita. Somea olen enimmäkseen vältelly, mutta vähän voi tietysti panostaa suomenkieliseen sisältöön ja masdontin edistämiseen, joten nyt sitten ollaan täällä myös. Katsotaan miten aktiivisesti.

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.