@klaava koitin katsoa, että mitä palvelua sivustonne tarjoaa, mutta klikkailin viissiin liian ahkerasti ja sain sen nurin? :(

Kiinnostaako ketään perinteinen joulukalenteri digitaalisessa muodossa? :theoriginalsanta: 🎄 🎁 Julkaisimme sellaisen WishSimplyn web palvelussa bit.ly/WishSimplyAdventCalenda, ja jos sattuu käyttämään Telegrammia, niin sillä saa luukut automaattisesti itselleen oheisen botin avulla: (t.me/FI_WishSimplyCalendarBot)

ja laitetaan nyt edellisen teeman mukaan tänne myös tiedoksi EU:n laajuinen kansalaisaloite kasvojentunnistamisen massavalvonnan kieltämiseksi EU alueella, jos joku haluaisi käydä sen allekirjoittamassa. reclaimyourface.eu/
Itse allekirjoitin sen jo. (EDRi linkkaa siihen myös)

WishSimplyyn saatin toteutettua viimein mahdollisuus tuoda omat tiedot ulos palvelusta helposti. Lue lisää asiasta palvelun blogista englanniksi: [wishsimply.com/blog/data-expor] tai kysy täällä suomeksi!

WishSimply on taas julkaissut yhden uuden arvostelun lahjalistapalvelusta. Tällä kertaa on katsottu Garbarinon palvelua argentiinassa. Lisää WishSimpyn blogissa (englanniksi): wishsimply.com/blog/wishlist-s

Kirjoitin juuri Mediumiin, tieteellisiin artikkeleihin viitaten, että miksi porukoiden pitäisi tehdä joululahjalistoja.
medium.com/@wishsimply/joulula

Amnesty nimesi Facebooking ja Googlen uhkaksi ihmisoikeuksille
[engadget.com/2019/11/21/facebo] ja Sacha Baron Cohen eli Borat, Bruno, Ali G .. antaa neuvoja mitä pitäisi tehdä [youtube.com/watch?v=ymaWq5yZIY]. En ole kaikesta samaa mieltä, mutta ihan viihdyttävä puhe ja ajatuksia herättävä.

Keräsin ison listan (150 kpl nyt) [vuoden 2019 joulukalentereista] (wishsimply.com/blog/advent-cal) (Englanniksi). Alkoholista Jalokiviin ja kaikkea siitä välistä. Olisiko ehdotuksia lisättäväksi listalle?

Ja sitten kaikki kipinkapin asentamaan CloudFlaren appia (revyuh.com/software/apps/cloud) puhelimeen, jos ei ole jo parempaa ratkaisua käytössä tietoliikenteen suojaukseen.

Seuraava Lahjalistakatsastus (mukana yksityisyyden näkökulma) on GiftHero palvelusta. Lue katsatus WishSimplyn blogista [wishsimply.com/blog/wishlist-s] (englanniksi)

Yrityksillä on oikeus lähettää tiedoitteita/uutiskirjeitä asiakkaille (tietosuoja.fi/usein-kysyttya-s), jossa asiakas saa tietoja valitsemansa palvelun tilanteesta, jatkuvuudesta tai muuttumisesta. Mutta samaan viestiin ei kuitenkaan saa sisällyttää esimerkiksi mainosta, alennuksia tai lisäetuja (kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/markk).

Noita viestejä kun katsoo, niin kyllä aika reunalla mennään..

Terve!

@wishsimply on Lahjalistan (wishsimply.com/fi) ilmentymä täällä.

Yksityisyys, avoin lähdekoodi ja retkeily on läheisiä asoita. Somea olen enimmäkseen vältelly, mutta vähän voi tietysti panostaa suomenkieliseen sisältöön ja masdontin edistämiseen, joten nyt sitten ollaan täällä myös. Katsotaan miten aktiivisesti.

Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.