yxoa boosted

Vakavasti mietin iin paluuta. Tuntuu, että kaikki polarisoiva poliittinen debatti käydään siellä. Toisaalta fiilaan myös kovasti, että bannit kahden kuukauden sisällä olisi tiedossa.

Toistaiseksi omassa :ssäni flägättyjä aikuissisällöksi ovat lähinnä ylläpitäjien toimintaa kritisoivat postaukset. Hyvin meni tämä reformi.

Yöllä oli tullut lunta! Alan vihdoin ymmärtää uutena uusmaalaisena, miten hienoa on, kun maisema menee valkeaksi.

Vajaa 5 päivää ennen kuin loputkin tumblrin uudistukset astuvat voimaan. Edelleen jännittävää nähdä, aikooko sivusto korjata eksplisiittistä sisältöä karsivaa algoritmia mitenkään. Nykyinen yritys karsia tumblr kauppaan sopivaksi tuotteeksi on erittäin köykäinen ja kohdentuu melkeinpä kaikkeen muuhun kuin pitäisi. Tai no, kai siellä jokunen naisnänniksi luokiteltukin sisältö on flägätty epäsopivaksi. Tarkoitus pyhittää keinot?

Katsottuani yli 30 jaksoa viimeisen parin vuorokauden aikana -sarjaa, en voi kuin ihmetellä käsikirjoittamisen tasoa. Jokin sarjassa selkeästi vetoaa, kun kohta kaksi tuotantokautta on takana, mutta ennalta-arvattavuus on välillä suoranainen fyysinen entiteetti. Jollei epäjatkuvuus vie päähenkilön sijaa: en ymmärrä, miksei selkeämmin alusta pitäen ole selvää, että -sarjoja pitäisi katsoa tietyssä järjestyksessä ja rinnakkain.

yxoa boosted

Odotan edelleen raportteja kaaoksesta, mikä seuraa -ihmisten siirtymisestä iin. Jos sitä merkittävissä määrin edes tapahtuu. Yleensä tumblrn uudistuksista on ensin seurannut poru, sitten ihmisten sopeutuminen muutokseen ja muutoksen pahimpien sotkujen hiljainen jälkisiivous.

Myös toki ja vakiovarusteina. Kovia muusikkoja, mutta vaihteluakin voisi joskus tv-bändeissä nähdä.

ja itseironinen "olen enemmän hetero [kuin jotain muuta]" -vitsi on kyllä illan kummallisinta antia.

pisteet kyllä saa nostaessaan twiittejä teksti-tv:seen. (sivu 398 jos joku todella osaa vielä nykyään edes avata teksti-tv:n)

Yksi mikä ei petä: ei ole orkesteria ilman

ei ainakaan vakuuta nyt, mutta fiilaan, ettei akustiikka ja/tai miksaus ole nyt ehkä optimissaan.

jatkojen suora lähetys hotelli Kämpistä alkaa näillä näppäimillä. 👍

Poikkeuksellisesti kärkikolmikko kyselyssä juhlien parhaasta puvusta onkin ollut varsin staattinen koko illan. Olisin odottanut puvulle sijaa, mutta voi olla ettei loppuvan vuoden lausunnoilla kärkeen ole sijaa. Vaikkei sillä puvun ja korujen upeuden kanssa olekaan mitään tekemistä. 💁‍♀️

Ootan vähän turhan suurrella innolla ja muita jatkojen esiintymisiä. Männä vuosien parhaimpiin esiintyjiin ehdottomasti on laskettavissa , mutta vielä ehtii mieli muuttua illan aikana.

Linda Liukkaan ideaa kannattaisi varhaiskasvatuksessakin aina muistaa: on kaikille eikä todellakaan luovuuden vastakohta.

'lla varmasti yksi illan näyttävimmistä asuista! 😯

Show more
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.