Olen pitänyt Fediversessä kahta tunnusta ajatuksenani, että käytän toista suomeksi toottaillessani ja toisella kirjoitan englanniksi.

Käytännössä tämä aiheuttaa kyllä nihkeyttä, koska huomaan, että minulla on kuitenkin aika paljon enemmän asiaa suomeksi, ja toisaalta tämän suomenkielisen tunnuksen näköpiiriiin purjehtii jatkuvasti mielenkiintoisia tilejä, joita minun "pitäisi" seurata sillä toisella tilllä.

@ssundell Mä en ole jaksanut erotella kielten mukaan. Kaikki vain samaa kautta. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus suodattaa näkemiään tuuttauksia kielen mukaan, joten monikielisyyden ei pitäisi olla ongelma niille, jotka eivät halua lukea kuin yhdenkielisiä tuuttauksia.

Follow

@Stoori Olen hiljalleen kallistumassa samalle linjalle.

Osittain senkin takia, että huomaan tuon toisessa instanssissa olevan tunnuksen lokaali- ja federated-näkymien olevan aika täynnä minua kiinnostamatonta asiaa. Toisaalta siellä on ehkä mahdollisuus löytää helpommin niitä kiinnostavia seurattavia.

@ssundell Joo. Noita joskus aikoinaan avattuja tilejä on minullakin jäänyt vähän sinne tänne isompiin instansseihin, nykyään käyttämättömiksi, mutta käyn aina välillä kurkkaamassa, miltä niiden yleiset aikajanat näyttävät. Mutta eipä niihin tarvitse mitään jäädä kirjoittamaan onneksi.

@Stoori Itse olen vähän kaiutellut noita omia kirjoituksiani tuolla toisessa instanssissa siinä toivossa, että mahdollinen suomalainen käyttäjä saattaisi bongata kotimaisia kirjoittajia.

Sign in to participate in the conversation
Mastodontti

This is a Finnish language Mastodon instance. Everyone is free to join, but public toots should be in Finnish. Registrations require preapproval. Please indicate that you have read and understood the rules in your message.